Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki akinek sikerült?

Valaki akinek sikerült?

Figyelt kérdés

Tudna esetleg valaki segIteni abban hogy hogyan tudnék fogyni? Valami tipp akármi amivel valkinek sikerült.

169 cm vagyok és 59 kg.

leszoktam a dohányzásról kb 5 hónapja, előtte 44 kg voltam.

alapvetoen nem eszem sokat, ebédelek,vacsira is keveset szoktam enni.

nagyon zavar ez a hirtelen hízás, a párom is szóvá teszi többször.. szoval..

olyan fogyokurara lenne szuksegem ami nem tul draga , heti 2-3 x tudnek intenzíven mozogni, munkam soran is egesznap megyek,mozgok bar tudom ez nem felel meg egy edzesnek. megkoszonnem ha valaki tudna egy konkret heti menusort irni vagfy hasonlot,. koszonom elore is

2018. jan. 17. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy sejtem, nő vagy. Ha helyes a megérzésem, napi 1200 kalóriát javaslok fogyáshoz, ilyen étrendeket keress a neten! De a magasságodat és a testtömeged látva nem biztos, hogy fogynod kell. Ha nagyon vékony alkatú vagy, akkor se adj le 5 kilónál többet! A 44 kg borzasztó kevés lenne, azt semmiképp ne célozd be!
2018. jan. 17. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:
igen nő vagyok, hát kb én is olyan 5 kg ot szeretnek fogyni, csak most így az eddigi 44 hez az 59 hirtelen sokkolo
2018. jan. 17. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A 44 kg a sokkoló.
2018. jan. 17. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:

44 sokkoló. 59 meg neked az hirtelen és ez érthető. :)

Ha jól tudom mikor leszoksz a dohányzásról az anyagcsere belassul.

Tehát pörgesd az anyagcserédet.

Próbálj 1300 kcal körül maradni, alá ne menj. Szép lassan le fog az menni.

Mozgás+ jó étrend= siker.

2018. jan. 17. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:

168centi vagyok, 58-60kg, s vékony, nem hinném, hogy rajtad olyan nagy súlyfelesleg lehet, nyilván sokkal jobban nézel ki, mint 44kg-mal.

4-es, nem lassul az anyagcsere, hanem visszatér az étvágy, ill. az orális fixáció miatt megjelenhet a nasizás.

2018. jan. 18. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!