Júniusban lesz az esküvőnk! Addig kb.10 kg-tól szeretnék megszabadulni. Kinek mi vált be fogyás terén?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 22:17
1/6 anonim válasza:
Hatásos, és tuti működik (persze ez időigényes): kalóriaszámlálás+ mozgás (akár már napi 20 perc). /És akkor ehetsz bármit, persze attól függetlenül a szükséges tápanyagok és vitaminok miatt nem ehetsz egész nap csokit:)/
2/6 anonim válasza:
Én is a kalóriabázissal és sporttal fogytam le eddig 22 kilót. ( még 10 kilót le kell adnom) 10 kilót olyan 2,5-3 hónap alatt adtam le. Igaz én 95 kilóval indultam, és azt mondják nagy súlyból könnyebb eleinte fogyni. 7,5 hónapja csinálom, volt olyan idő amikor se fel se le nem ment a súlyt.
3/6 anonim válasza:
Én is kalória számolok, de ma már nem is kell (ha valaki ezen jajgat de nehéz meg macerás), hamar meg lehet tanulni kb mi mennyi és tudni fogod ;)
4/6 anonim válasza:
Regisztrálj a kaloriabazis.hu-ra és írkáld hogy mit eszel, mennyit mozogsz és tartsd be az étrendet, amit ajánl. És sose egyél 2000 kcalnál többet egy nap!
5/6 Rezsuzsa válasza:
Ha már sok mindent próbáltál, és nem sikerült a fogyás, kérhetsz orvosi segítséget. Orvosi tanácsadással eredményes lehetsz, mert nem az izomból fogsz fogyni, hanem biztos a zsírból, méréssel, személyre szabott étkezés kialakításával.
Orvosokat találsz ezen az oldalon:)
6/6 anonim válasza:
Nem orvoshoz kell fordulnod, mert nem vagy beteg, csupán elhízott. Egy tapasztalt edzőt érdemes találnod, aki ellát a szükséges tanácsokkal. Pl.: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!