Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minek van anyagcsere gyorsító...

Minek van anyagcsere gyorsító hatása?

Figyelt kérdés
A grapefruitról már hallottam. Tudnátok még ilyeneket mondani? Bármi...
2010. jún. 5. 06:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem most ajánlották, valóban nagyon hatásos: egy bögre zabpehely + 1 bögre tej + 1 ek méz + 1 lapos ek fahéj.

Ezt összekevered, beteszed a mikroba, elég 3 percig melegíteni, lényeg, hogy a tej bugyogjon már a szélén (tehát zabkása legyen belőle), reggelire bevésed, garant helyrejön az anyagcseréd, aznap akár 3x is. :)

2011. ápr. 6. 15:05
 12/18 anonim ***** válasza:

a lényeg, hogy sok rostot egyél.

lehet kapni a boltban búzakorpát. ebből reggel és este 1-2 evőkanállal teszel 1 pohár tejbe, és garantáltan működik.

2011. ápr. 6. 15:39
 13/18 anonim ***** válasza:
igen a rost jó, fokozza a bélműködést, zab a tejbe, joghurtba, teljes kiőrlésű kenyér
2011. ápr. 6. 16:19
 14/18 anonim ***** válasza:

aszalt szilva, áztatott aszalt szilva, langyos tejeskávé (esetleg együtt :D) (savanyú uborka leve, bár ezt nem próbáltam)

amúgy egyetértek az előttem szólókkal, a rost a lényeg.

2011. ápr. 6. 16:43
 15/18 anonim válasza:
Én a Forever cég aloés herbateáját iszom, elég rendesen felgyorsította az anyagcserém: úgy félóránként, óránként járok wcre, székletem is elég ritkán volt, most beálltam a reggeli-esti szokásra, és valamennyire nyugtató hatása is van, egyre jobban alszom tőle. Kicsit borsos az ára, de egy-másfél hónapra elég. Próbáld ki nyugodtan, ártani nem fog!
2011. ápr. 6. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
fekete tea, eper, narancs
2011. ápr. 6. 21:09
 17/18 anonim válasza:
én ugy tudom a fekete tea megfogja a székletet.
2011. ápr. 27. 16:56
 18/18 anonim válasza:

Nekem meg a fehér pálinka jött be.:))

Esténként 2 stampedli,délelött meg van a hatása.

Ha meg buli van és azt iszok,-jajaj.

2011. jún. 18. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!