Súlyzós edzést is csinálhatok?
Figyelt kérdés
Életmódváltásba kezdtem bele fogyás miatt, 20 kg felesleget kell leadnom, egész jól megy, az étkezések is jobbak, emellett edzek is de csak futok, biciklizek,lépegetek de súlyzós edzésekkel kapcsolatban tanácstalan vagyok, mert akkor az izomtömeg nőni fog. Egy kicsit belekavarodtam a dolgokba.2018. jan. 9. 22:10
2/5 anonim válasza:
Kalóriahiányos állapotban biztos nem nőnek hirtelen nagy izmaid. Meg amúgy sem.
3/5 anonim válasza:
Kalóriadeficitben bajosan nőnek észrevehetően az izmaid (persze minimális szintről, ha sosem edzettél, valami jöhet), azonkívül az izmok szépek és jók.
4/5 anonim válasza:
Izmot építeni nem olyan könnyű, mint sokan hiszik; ill. az izmok növelik a szervezet kalóriaigényét, így többet lehet enni hízás nélkül.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan végezz súlyzós, vagy akár saját testsúlyos edzést is, az erősít, növeli az állóképességedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!