Hogy fogytatok le?
Hány kcalt esztek és mennyit mozogtok? Mellé hány kg vagy? Miket esztek nem eheztek? Mindent írjstok le pls!
18/l működik a kevesebbet mindenből?
Egy dolog, ami mindig működik:
Ha több kcal égetsz el, mint amennyit beviszel, akkor fogyni fogsz
Egy hónapja kezdtem el a kalória számolást és az edzést és 4 kilót fogytam. A kalóriabázis szerint 1250 kalóriát kell egyek így fogyhatok le április közepére 8 kilót ebből már négy lement. Mindig deficitben vagyok vagy alatta 4-500 kalóriával. Heti 5-6 napot edzek ez nálam szobabiciklivel való edzés ami alatt 500-900 kalória égetést jelent (mikor hogy van kedvem, időm). Én úgy gondolom ez a legjobb megoldás fogyni persze türelem kell mert a sikeres/egészséges/tartós fogyáshoz idő kell. Fejetlenül nem lehet hogy éheztetem magam 1 hónapig lemegy 4-5 kiló aztán 2 hét alatt vissza eszem. Egyél ami jólesik csak mozogd le. Nyilván a felesleges cukros üdítőket, gyümölcsleveket, édességet hanyagold de nem kell csak zöldséget meg húst meg rizst enni. Én csak vizet illetve cukornélküli teát iszok napi 3 litert, próbálok ellenálni az édességeknek de teljesen elhagyni biztos nem fogom mert megis bolondulnék. Ugyanúgy eszek rántott husit hambit sültkrumplit meg mindent mert imádok enni csak lemozgom. Ja és Persze ha elérted a kívánt súlyt is oda kell majd figyelni. Ráadásul én medrolt szedek autoimmunra és így is sikerül fogynom ezzel a módszerrel.
Egy szó mint száz égess több kalóriát mint amit beviszel. 160 centimhez mostmár 67 kiló vagyok 71 voltam.
Kalóriaszámolással (emellett én ügyelek a csökkentett szénhidrátbevitelre, mert nálam ez kritikus pont, és úgy tűnik, ez most működik, nem vagyok éhes, nem vagyok fáradt, naponta egy kis édesség is belefér (erre nálam a max. napi 100 kal))
Használd a kaloriabazis.hu-t
Heti fél kiló fogyást ütemezz be magadnak. Ne mondj le mindenről, amit szeretsz, mert akkor fel fogod adni, de csökkentsd a mennyiségüket!
Mozogni én nem szoktam, sajnos, próbáltam, de annyira demotivált, hogy inkább feladtam az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!