Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogy fogytatok le?

Ti hogy fogytatok le?

Figyelt kérdés

Volt aki koplalt? Visszajött?

Az mennyire koplalás ha reggel eszek zabkását 60 g aztán tizoraira egy korpovitz zsemlet egy db sajtos pulykaparizsival meg egy ugyanilyen zsemle delben es 5 körül meg rantotta 3 tojásból vagy 300 g turo? Ez koplalas? Kcalba hetkoznap 1000 kcal hetvegen meg 1200-ra gondoltam.

17 l / 166/80

2017. nov. 7. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem megfelelő mennyiség az biztos. A reggeluli tök ok, de ebédre ehetnél valami húst gabonakörettel vagy amivel szeretnéd. A vacsi sem rossz. De emelj a kalórián.
2017. nov. 7. 18:56
 2/7 anonim válasza:
100%

Én annó 5 hónap alatt dobtam le 20 kg-t, de radikális, és nem feltétlen követendő módon.

Annyit csináltam, hogy reggeli-ebéd maradt ugyan az, mint addig, de ebéd után nem ettem SEMMIT már (ez a radiális része :D :D). Csak sok víz

Meg heti 3-4szer jártam focizni.

Ezzel a fent említett kevesebb, mint fél év alatt mentem le 117-ről 97-re

2017. nov. 7. 19:21
 3/7 anonim válasza:
100%
(ja s a gyors fogyás ellenére, nem jött vissza évekig, sőt, később már inkább 92-95 voltam egy jó ideig; térdsérülés után jött vissza valamennyi -de akkor rögzítőztem vagy 3 hónapig- meg államvizsga előtt még egy kicsi (születésnap-karácsony-szilveszter, majd rá az egy hónapos folytonos otthonlét, ki nem mozdulás), de akkor is 'csak' 100 kg körül voltam; erre idén szedtem még párat és már olyan 110 körül voltam, de az meg a munkahelyemen kötelező étkezés miatt volt, azaz kötelező(en ajánlott) volt bent enni, de borzalmasan zsírosan főztek, s ott mindenkire ment az 5 kiló per fél év)
2017. nov. 7. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Ki mondta, hogy lefogytam?
2017. nov. 7. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Kalóriaszámítás+ sport
2017. nov. 7. 19:59
 6/7 anonim ***** válasza:

kcalszamolas,tartom mar 4honapja

viszont most is szamolnom kell h megtartsam:/

2017. nov. 7. 20:41
 7/7 anonim válasza:

Jól írta az előttem lévő,az alapanyagcseréd jóval még 1400 kcal felett van,olyan 1500 körül.

Ha fogyni akarsz járj el edzőterembe,végezz aerob mozgást,akár ehgyomorra ugy a leghatasosabb,egyel normalisan olyan 1600-1700kcal korul,oszd el a napi mennyiseget.A szenhidratot vidd le mondjuk olyan 2/tskg-ra,ha nem fogysz vidd lejebb,ha tul gyorsan fogysz pedig mondjuk emeld meg 2,5/tskg-ra,lehet itt kiserletezni.A feherje beviteled legyen magas,olyan 3/tskg.Nagyon figyelj arra,hogy megfelelo mennyiseget fogyassz mindenbol,ugy biztos a siker,illetve az edzesen is tedd oda magad.

Én a helyedben ugy csinalnam hogy a Bodybuilder oldalan neznek egy diétás étrendet,illetve egy JO kis edzestervet,rengeteg van fent a neten,biztos talalsz szamodra megfelelot.Sok sikert ! (ja,és nezz utanna mindennek alaposan,nem jo semmit se ugy elkezdeni hogy teljesen hulyek vagyunk hozza,kicsit okosodj,nezz utana a dolgoknak,utana vagj bele,ÉS HAGYD AZ OSSZES OLDALT,CSAK IS A BODY BUILDER.!!!)

2017. nov. 8. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!