Milyen étkezéssel és mozgásformával fogytatok le?
Ezt a két oldalt nagyon tudom ajánlani, nekem sokat segítettek:
Van itthon egy 10 kg-s súlyzóm, azt is szoktam használni. De súlyként tölts meg két ásványvizet palackot vízzel, az is jó.
Menj le futni min 30 percet.
Az étkezésre nagyon figyelj. Kerüld a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, a nasikat, a cukros löttyöket.
Légy kitartó.
Majdnem a célomnál vagyok, ami a lapos has lenne, de hát túl lusta vagyok ahhoz, hogy az étkezésen drasztikusan változtassak. :D
A fenekem kerekebb lett a sok guggolástól és kitöréstől, amit a súlyzómmal végeztem.
Tavaly tavasz elejétől egészen júni közepéig heti egyszer fél órát futottam.
Szóval igen, egyébként elértem a célomat, ha a lapos hasat nem vesszük figyelembe.
Izmos, sportos alakom van. :)
Köszönöm. :)
Neked is sok kitartást, erőt és akaratot kívánok hogy elérd a kitűzött céljaidat. :)
Leginkább az étrendem miatt fogytam, mozgás nem sok volt, de még nem értem el a célom s a végén kelleni fog, plusz az egészséghez mindig kell. Nos, súlyzós edzést végzek - elég lagymatagon s a lábat hanyagolva, szóval sokat nem számít s nem kell hozzá még sok súly, mindössze 50 kiló van rudakkal együtt. Normálisan azért egy éven belül kéne több. De azért valamit jelent az edzésem :)
Persze saját testsúllyal is lehet edzeni, de nekem a súlyzózás jön be.
Plusz gyaloglok, néha biciklizek és próbálok futni is.
Szénhidrátszegény étrendem van, de ez önmagában nekem nem sokat ér fogyás szempontjából (kövéren még azt tette), minden trükköt bevetek, de ezek már egyéni dolgok.
Én Péntek Enikőre+futásra esküszöm. (Már elértem a célom :) )
Az étrend viszont fontosabb,mennyire vagy képben a helyes táplálkozással?
Szívesen segítek ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!