Ti mennyit fogytatok?
Én 76 kiló voltam és az orvosom mondta h le kell fogyni mert elég rosszak az eredmenyek.Anyum főzött nekem diétás ételeket és így le is fogytam 57-re.Abba hagytam és vissza hiztam kg 65-re és onnantól már magamtól álltam neki.Sikerult 55-54 kilóra lemenni és onnantól kezdve lejartam edzeni a terembe.Az h mennyi idő ez nálam jó kérdés mert ugralt a súlyom ahogy látod
De ha csak a diétás időszakot nézzük akkor kb 1 év (úgy értem hogy egész éven keresztül dietazok)
Azóta lejarok terembe,tömegnövelesem is volt már,sokkal formasabb vagyok,izmosabb,erősebb
A fogyassal szinte mindenem valtozott (egészség,termeszetem,kinezetem)
Hála istennek kifogástalan az egészségem
Több az önbizalom bennem és lett egom is
Sokkal jobban nézek ki hogy látom h mindig csak bamulnak,írnak,fel akarnak szedni stb és ez miatt is lett nagyobb önbizalmam és egom mert tudom h jól nézek ki
Most egy kicsit vissza estem műtét miatt,sajna nem vagyok az az izmos
Ha kíváncsi vagy hogy nézek ki küldök képet priviben
21 kg-ot adtam le kb 9-10 hónap alatt. Eleinte csak elhagytam a cukrot és a kenyeret, és lefeleztem az ételadagjaimat. Tavasszal futni is lejártam heti 3-4 alkalommal.
Aztán felfedeztem a kalóriabázist, onnantól kezdve ott számoltam a fogyasztásomat. Napi 1200-1300 kalória között ettem.
Nem ettem kimondottan diétás kajákat, kb ugyanazt, amit előtte, csak figyelve a mennyiségekre.
Ahol lehet azért kerültem így is a plusz kalóriát. Pl. sima cola helyett zero, 2,8%-os tej helyett 1,5% és ilyesmik.
Most már 5 hónapja abbahagytam a számolgatást, és szépen tartom is a súlyom. Persze, nem kezdtem el ész nélkül zabálni, mint előtte, figyelek rá, hogy ne essek vissza.
Szia! Már gyerek korom óta próbáltam lefogyni (de nem voltam kövér, csak 1-2 családtagom súlykolta belém, hogy nehogy igazából elhízzak), mind hiába, yoyo effektus alakult ki, 5 kg-nál nem sikerült többet leadnom (hónapok alatt), és az is mindig visszajött, sőt... Nagy nehezen sikerült pár évig egy állandó testsúlyt fenntartani (65 kg/175cm magas) Aztán úgy 2 éve kb. ki kellett mennem külföldre dolgozni és ott kb fél év alatt 10 kg-ot lefogytam csak úgy, mivel napi 12 órákat álltam, pörögtem, biciklivel jártam munkába. Úgy néztem ki mint egy zombi 55 kg-val, de életemben először nem éreztem magam kövérnek...
Mondanom sem kell, hogy baromira ráment az egészségem, majdnem refluxos lettem és miegymásból még gyógyulok...
Azóta visszajöttem Mo.-ra és visszahíztam a kilóimat többszörösen :S 69 kg vagyok most és ismét le akarok fogyni, de egyre nehezebb...
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!