Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi történik akkor, ha megcsiná...

Mi történik akkor, ha megcsinálok egy drasztikusabb fogyokurát és utána kiegyensúlyozottabban fogyokúrázom?

Figyelt kérdés

szóval arra gondoltam, hogy beindítanám a fogyás ezzel

drasztikusabb fogyókúrával: [link] és utána visszatérnek a 1200-1400kalorias étrendre mozgással. az lenne kerdesem, hogy szerintettek 2 hét alatt át tud állni az ember anyagcseréje? mármint utána is figyelnek persze, hogy mit és mennyit eszem (továbbra is fogyókúrásan), mert nem akarok jojo effektus, csak nem tudom, mennyi idő után következik be az alapanyagcsere átállása. köszi a választ

2010. jún. 4. 04:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

ma 12:20

Hogyan nem támasztja alá, hülyegyerek?

2010. jún. 4. 12:29
 12/13 Gyakor ***** válasza:

Én a kérdező linkjének olvasását akkor abbahagytam, mikor láttam, hogy napi 3x-i étkezést ajánl, és kezd egy olyan reggelivel, hogy fekete kávé. Aki kitalálta az finoman szólva rohadjon meg. Az egyik válaszoló jól fogalmazott, ennél még Auschwitz-ben is többet kaptak a rabok.

Napi 5xi étkezés minimum kell. Ha számolnád a napi bevitt és elégetett(+ alapanyagcsere szükségletből fakadó elégetett) kalóriákat az mégjobb lenne. Gondolom a fölösleg, ami rajtad van nem két hét alatt ment fel, így ne is várd, hogy két hét alatt lemegy. Nem a mérleget kell nézegetni minden nap, a súlyod akár 2kg-ot is ingadozhat, inkább a tükör mutatja az eredményt! Olvass utána a diétáknak (nem a fogyókúráknak!!) pl. itt: [link] vannak jó cikkek. Nem jó teljesen laikusként belevágni egy diétába mert akkor valószínűleg nem fogod jól csinálni és még el is megy tőle a kedved ha látod, hogy nem használ. Mégegyszer csak azt tudom mondani, hogy OLVASS!

2010. jún. 4. 16:21
 13/13 anonim ***** válasza:

12:29 talán olvasd el a saját hülyeséged még párszor, akkor rájössz... "Napi 1500 kcal fogyasztással az ember 10 nap alatt tud fogyni 1 kg-ot, kb. ez a helyes fogyókúra, bár még ezt is nehéz tartani. "

de segítek: olyan nincs, hogy bárki, aki 1500 kcal-t eszik minden nap, legyen akár sportoló, fizikai munkás, vagy irodai alkalmazott, az pont 10 nap alatt pont 1 kg-ot fog fogyni... ;)

úgyhogy vedd a fáradságot és hülyegyerekezés helyett töltsd ki magadra az a táblázatot és mondjuk egy 180 cmes/nehéz fizikai munkát végző/95 kgos férfira is....

2010. jún. 4. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!