Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tavaszig le szeretnék adni...

Tavaszig le szeretnék adni 10-15 kg-t hogy kezdjem?

Figyelt kérdés
A légyeg az hogy 163 cm vagyok és 63 kg.Nekem ez sok.így karácsony alatt nem híztam és nem is fogytam mert elkaptam valami vírust és nem tudtam enni meg hánytam.Szerintem van rajtam felesleg.Kijárok futni heti 5x heti 1 kosár és foci.Evéssel sincs igazán gondom.Reggelizni nem szoktam mert nincs időm rá.Megeszek egy szendvicset kétórakor meg ebédet a suliban de levest nem eszek mert hát a konyha nálunk sem a legjobb.Este pedig megint egy szendvics.Teát iszok és vizet a suliban.Valaki tud mondani olyat amitől fogynék?Mert sokat nem eszek rendszeresen mozgok ,sportolok szóval nem értem. A válaszokat köszönöm.
2018. jan. 1. 23:47
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia, egyél sok fehérjét, gyümölcsöt, zöldséget. Szerintem a mozgás mennyiség rendben van. Cukros italokat nem nagyon ajánlom. Édességeket se egyél, igyál jó sok vizet. Egyél magvakat, pl.: tökmag, dió, kesudió. Emelett én úgy tudom attól nem nagyom fogy az ember ha keveset eszik.(nem tudom tényleg így van e) Tartsd be a napi 3x étkezést. Ha van szabadidőd és jó az idő menj biciklizni, túrázni, sétálni vagy hasonló. Remélem tudtam segíteni! Ha van kérdésed írj privátba! Szia!
2018. jan. 2. 00:10
 2/4 anonim ***** válasza:
31%

Ott a baj ha ezzel kezdik a tanacsot hogy " egyél jó sok..."

semmiböl nem lehet sokat enni , ez egyszer biztos

2018. jan. 2. 00:23
 3/4 anonim ***** válasza:

De a kérdező mindenből keveset eszik. Reggeli nuku, ami a legnagyobb hiba. Aztán napi 2 szendvics. Minden nap.

Hát ha ez nem gond, akkor nem tudom, hogy mi. Ez az étkezés borzalmas.

2018. jan. 2. 02:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Ember napi kalória igénye kb 1500-2000 kalória, erre jön rá az egyéb aktív tevékenység.

1 kg fogyáshoz 9000kcal hiány szükséges. 10 kghoz 90 000 kcal.

Képlet: (leadni kívánt súly × 9000 ) × Rendelkezésre álló napok száma = napi kalóriahiány

Pl ha május harmincig 10 kilót szeretnél lefogyni, akkor ÁTLAGOSAN naponta 605 kalóriával kell kevesebbet bevinni mint amennyit elhasználsz.

(10 * 9000) / 149 = 604,0268456376

Amire még figyelj, hogy megfelelő tápanyagokat fogyassz (ne csokitortából legyen meg a napi kalória), ha kaják szempontjából pedig a kalória/térfogat arány lesz hasznos. Pl ugyanannyi virsliben az olcsóbb az több zsírt, a drága az több húst tartalmaz, és az utóbbi kevesebb kalóriát, de ugyanúgy telít.

Sok sikert! :)

2018. jan. 2. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!