Fogyni szeretnék segítségeteket, tanacsaitokat Szívesen fogadnam. Hogyan kezdjem?
Tornával.
Életmód váltással.
Ne éhezz. napi ötszöri étkezéssel.. ha nő vagy b 1200 kalóriával..
3.hónap után vagyok -14 kg val.
pár fogyibogyóval és támogatással..
Sok Sikert Neked is ..
Írj üzit ha érdekel.
Csak növényi bogyó.. segíti a fogyást..de a mozgás ami segített.
Szia! Először is nézd át, hogy miket hogyan szoktál étkezni. Aztán regisztrálj fel a kaloriabazis.hu oldalra. Számold ki, hogy mennyi a napi kcal szükségleted. Egyél vmivel kevesebbet, mint amennyit kéne. Pl ha 1700 a napi szükségleted, akkor ahhoz, hogy fogyj alatta kell enned, de ne sokkal, mondjuk 1400kcal. De ez csak egy példa. Kezdj el sportolni, sokat mozogni. A lényeg, több kalóriát égess el, mint amennyigmt beviszel.
Sok folyadék, ami nem cukros üdítők, hanem víz, esetleg tea. Apropo tea, a zöldtea serkentő hatású, az ajánlott.
Cukros, fehérlisztes ételeket csökkentsd, helyettük barna, magos, tk kenyeret, zsemlét illetve mézet, édesítőszert használj.
Sok zöldség(nyersen, párolva), gyümölcs(de ezzel óvatósan a gyümölcscukor miatt), fehérje(csirke, pulyka, hal, sovány marha, tojás, túró stb), kevesebb szénhidrát és zsíros ételek. DE semmit ne vonj meg, szénhidrátra és zsírra is szükség van a szervezetnek. Alkalmanként egy egy sütit, pár kocka csokit, kis nasit is megengedhetsz, hogy ne éhezz ki rájuk, illetve ha mértéket tartid, akkor nem zavar be, a lényeg ne lépd túl a kcal keretedet.
Nagyjából enn, i
Tudom ajánlani Kolly fitnesz blogját. Én 27 kg-ot fogytam. Lassan de biztosan. A fogyj tablettákat nem javasolják. Amint abba hagyod a szedését, a fogyókúrás étrend mellett is vissza jönnek a kilók.
Csak a teljes életmód váltás segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!