Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vékony vagyok de nagy a...

Vékony vagyok de nagy a hasam. Miért?

Figyelt kérdés
170 cm/ 55 kg vagyok a lábaim nem vékonyak hanem inkább izmosak, de a hasam az nagyon nagy. De nem az a tipikus hájas has hanem mintha fel lennék puffadva (de nem hiszem hogy minden nap fel vagyok). Heti 5 edzésem van, és egészséges életmódot követek. Az étkezéseim 85% vegán. Szóval egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ez mitől lehet. Még reggel mikor semmit nem ettem akkor is ilyen. Esetleg ezen valami fogyókúra segíthet? Vagy valakinek valami tippje van?

2017. dec. 30. 22:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
De szerintem nem az értekezésemmel van baj mert már volt olyan hogy egész nap nem volt időm enni, (és amit ettem azt le sétáltam) akkor is nagy volt a hasam
2017. dec. 31. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Azért vagy felpuffadva, mert alig eszel valamit. Reggelire gyümölcsturmix, vacsora zöldség - hát ez minden, csak nem egészséges életmód!
2017. dec. 31. 10:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor miket kéne egyek?
2017. dec. 31. 10:18
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Több húst,tejterméket, kenyeret, péksütit, néha egyél édességet is, zöldség-gyümölcs az jó, fejlődő szervezet vagy, egyél rendesen☺ nem kell ennyire zöldségeken élni. És jó volna olyan 60 kg körülinek lenned. Lehet nem nagy a hasad, csak a vékony testedhez képest látod annak☺
2017. dec. 31. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!