Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális ha ilyen a hasam ha...

Normális ha ilyen a hasam ha leülök?

Figyelt kérdés
Most vagyok túl 16 évesen 36 kg fogyáson és eléggé megnyúlt a bőröm. (combomon, karomon, hasamon). Most 168 cm és 60 kg vagyok. Ha állok akkor mondhatni lapos a hasam de eléggé csúnya mivel striás. Viszont ha leülök az alhasamon van egy nagy hurka. De csak ott. A derekam 68 cm a csípőm 96 cm. Szerintetek miért látszik a hasam ha leülök?

2015. nov. 8. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Részben a kinyult bőr részben meg az h ha ül az ember mindenkinek nagyobb lesz a hasa
2015. nov. 8. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Normális. Ülve általában mindenkinek van egy kis hurka, mert nem feszül úgy ki, mint állva vagy fekve.
2015. nov. 8. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, szinte mindenkinek látszik a hasa, ha leül, lehajol... Van is benne logika. Ahogy azt se várd, hogy evés után akár állva lapos lesz a hasad...
2015. nov. 8. 22:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Megnyugtató hallani ezeket. :)) Sajnos testképzavarom is van ezért talán felnagyítom (sőt, nagyon) a testemet főleg a hasamat.
2015. nov. 8. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért megjegyezném azt, hogy ez a - 36 kg elég dicséretes dolog. Próbálj majd rá ügyelni, hogy a lehető legkevesebb jöjjön vissza (hosszútávon is figyelni kell rá)
2015. nov. 8. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia gratulálok a fogyáshoz ! ;) én 15 vagyok és nyárra fogytam le 18kgot , nekem is megnyúlt a bőröm picit de most már kevésbé látszik ez normális és idővel el fog múlni
2015. nov. 9. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, ha tetszik, ha nem: nem kellett volna elhízni.
2015. nov. 10. 07:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: tudod mielőtt írsz, tájékozódj hogy mi miért történt. ;)
2015. nov. 10. 15:37
 9/9 A kérdező kommentje:
2015. nov. 10. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!