Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha állok lapos hasam van, ha...

Ha állok lapos hasam van, ha leülök ott vannak a kis zsírpárnák. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
168 cm es 50 kilo 19 eves lany vagyok. edzek rendesen, érezni a hasizmot es mar egy picit latszik is, de ami leginkább zavar hogy mikor ülök, ott vannak a zsirparnak amiket legszívesebben letépnék annyira zavar. Pedig nem nagy, baratomat se zavarja de nekem nagyon böki a szemem. Ez ellen mit tegyek? Edzek még többet?

2015. júl. 31. 10:49
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem keress egy igazi problémát. az segíteni fog.
2015. júl. 31. 11:17
 2/7 Ügyet Lenke ***** válasza:
kisangyalom, amikor állsz a bőröd sima, fekszik a hasadon, amikor leülsz akkor meg gyűrődik, az a bőr és a bőr alatti szövetek, nem zsír, az soha nem fog rád feszülni, max. ha Etiópiába költözöl pár évre...ha akkor lenne feszes amikor ülsz akkor vagy nem tudnál felegyenesedni vagy húzódna amikor felállsz...
2015. júl. 31. 11:25
 3/7 anonim ***** válasza:
ülj egyenesen mint a cövek
2015. júl. 31. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Az nem zsír, te szerencsétlen, hanem a bőröd, ami gyűrődik. Sovány vagy, inkább egyél többet.
2015. júl. 31. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
mi az hogy szerencsétlen szépen is lehet közölni
2015. júl. 31. 11:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Mégis minek nevezzek egy anorexiás, testképzavaros bigét?
2015. júl. 31. 12:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sem anorexiás, sem képzavaros. Csupán szeretnék magamnak tetszeni ezzel nem tudom mi a probléma. Én is normálisan kérdeztem és normlis választ szerettem volna kapni, nem ilyet hogy szerencsétlen meg bige.. Én kérek elnézést hogy érdeklődtem
2015. júl. 31. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!