Mondanátok nekem olyan fogyókúrát ahol minnél hamarabb letudnák adni 10 kg? (Vega vagyok)
Inkább életmódot válts, de egyéni, hogy kinek mi a jó. Én vega stílusban is extrém szénhidrátszegényen eszem, ha fogyni akarok, de a többség szénhidrátra alapozza az energiabevitelét, azzal sincs gond (persze lehetőleg ne sok cukorról legyen szó, inkább a zöldség, esetleg némi lassú felszívódású gabona jelentse a szénhidrátbevitel zömét. de ha valakinek az megfelel, sok gyümölcsöt is ehet, csak ez sok cukrot jelent és ez a legtöbbeknek nem előnyös, mert nem laktat jól. de akinek belefér...).
Mozogj is, az is segít s az egészséghez is szükséges.
Ami nekem bejött anno: reggelire vagy zabkása gyümölccsel, esetleg fehérjeporral vagy rántotta zöldségekkel és kenyér nélkül, vagy frissen dzsúzolt zöldség-gyümölcs lé (1 alma, 2 répa, 1 szárzeller pl).
ebéd vacsi többnyire ugyanaz az étel kétszerre: pl lecsó rizzsel, gomba pöri teljes kiörlésű tésztával, valamilyen zöldséges egytál étel.
Kenyeret nem, de néha egy-két teljes kiőrlésű pita belefér humusszal, zöldségekkel.
Este ha még éhes vagy mehet egy cottage cheese vagy egy főtt tojás. Napi négyszer ötször egyél ne túl sokat, és nem lesz baj. Inni csak vizet vagy reggelire a frissen facsart zöldséglevet, smoothie-t. Nekem így kb -5 kg per hónap és már negyven éves vagyok, lassabb az anyagcserém mint fiatalabb koromban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!