Ki csinált már 500 kcal/300 kcal/800 kcal-os fogyókúrát? Az aki ellene van az ne írjon, felesleges. Aki viszont csinált ilyet, az írjon minél hamarabb!
Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 13:53
1/20 anonim válasza:
Én nem csináltam, DE NEM vagyok ellene!
Hiszek benne, hogy a gyengék valamilyen módon még a mai körülmények között is kipusztítják önmagukat, és ez hiába szomorú, de szükségszerű.
Jó minőségű ételekből meg nem olyan nagy probléma az alacsony kalóriabevitel, ezért megint csak nem vagyok ellene.
2/20 anonim válasza:
senki sem fog irni mert mar reg belehaltak:D
3/20 A kérdező kommentje:
én sportolok is,és szerintem napi 500 kcal-lal lehetséges lenne a fogyás,főleg hogy nem vagyok zabálós.. csak kíváncsi lennék azok véleményére akik már csináltak ilyet,mert biztos csinált ilyet valaki..
2013. márc. 12. 14:13
4/20 anonim válasza:
"szerinted".
És ha valakinek egyszer már sikerült valami, ez elég késztetést jelent arra, hogy a számodra BIZTOS utat lecseréld sokkal bizonytalanabbakra?
5/20 A kérdező kommentje:
engem csak érdekel.
Nem azt mondtam,hogy hűű én most bele fogok vágni ha valaki azt írja ,hogy ő már csinált ilyet...
de igen,érdekel hogy kinek milyen tapasztalatai vannak evvel kapcsolatban.
2013. márc. 12. 14:35
6/20 anonim válasza:
Vajon miért pont 500? Hol írja hogy neked pont annyi kell egy normális fogyáshoz? Talán mindenki csak irigységből írja azt hogy a gyors fogyás rossz? Ha meg valaki azt írja hogy ő gyorsan fogyott de nagyon löttyedt lett akkor az meg biztosan azért mert nálad rosszabb adottságokkal rendelkezik? Ha feltetted magadban a kérdéseket és sikerült is megválaszolni akkor kezdj csak bele nyugodtan.
7/20 A kérdező kommentje:
amúgy jó arcok vagytok h "féltetek" :DD
2013. márc. 12. 18:47
8/20 anonim válasza:
Én ugyan nem féltelek, én leszarom mi lesz veled, hisz nem is ismerlek, csak írom amit gondolok.
9/20 A kérdező kommentje:
gondoltam h ilyesmit írsz vissza,azért írtam ezt a szöveget XDXDXDXDXD
2013. márc. 12. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!