Ki csinált már 500 kcal/300 kcal/800 kcal-os fogyókúrát? Az aki ellene van az ne írjon, felesleges. Aki viszont csinált ilyet, az írjon minél hamarabb!
Arra figyelj, hogy ha az alapanyagcserédhez szükséges kalóriát nem eszed meg akkor a szervezeted behúzza a vészféket.
Tehát ha csaj vagy megszűnik a menzeszed, rengeteget kezdesz aludni...
1 hónapig csak vizet ittam és edzettem. Hát így felnőtt fejjel visszanézve. Hülyeség volt!!!
Szia én csináltam 2 hónapig azt hogy váltogattam a 600-800-1000-1200 kalóriás napokat, attól függetlenül mennyire bírom. Hozzá hetente 5x futottam és mellette yogáztam és mellette komolyan balettozok.
Összesen 10 kilót fogytam 55 kilóról 45-re, de az én esetembe muszáj volt. Választhattam, vagy lefogyok, vagy a balett karrierem rovására megy.
Ennek már 2 hónapja, azóta se híztam vissza naponta 1700 kalóriát eszek, hozzá pedig sportolok.
Ennyi kajával még ha egészségesek is, nem lehet pótólni a napi vitamin és ásványi anyag szükségleted, keress rá melyek ezek és pótóld öket, különben benyelhetsz egy szép pajzsmirigy alúlmüködsést és akkor még 1000 kalóriától is hízol. Az is lehet, hogy 3 nap után bezabálsz, eszméletlen éhes leszel és sokkal többet ártanál ezzel.
Szóval csak akkor kezdj bele, ha végogcsinálod, utána pedig lassan napi 100-al emeld a beviteled és tapasztald ki mennyivel tudsz súlyt tartani.
Ha kérdésed van írj, visszanézek úgyis még.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!