Mit esztek az ünnepekkor, ünnepek alatt? Mozgás mennyi lesz? Konditerembe ugyanúgy mentek?
Mindennap nyitva van a terem hála istennek :D
Mindent megeszek, de most az átlag edzésen kívül beiktatok némi kardiot is 😋💪💪💪
Mindent enni fogok.
Mozgas? Semennyi, max kiviszem a szemetet.
Konditerem? Noooo
Ami van. Kissé laza decemberem volt, majd később bekeményítek. Ma karácsonyi ebéd és vacsora volt, némi sütivel, holnap bejgli (gondolom, fél rúd, az egy szolid adag nálam, párom anyja remekül süt), pogácsa, forralt bor s valami ebéd, de nekem ezek mellé a mai nap után nem kell sok, holnapután lasagna (sosem ettem még, most tervben van) és bejgli, mert sokat kaptunk. Mivel szalonnát és kolbászt is kaptunk, az jön utána, az legalább diétás nekem (szénhidrátszegény a normál diétám).
Ha lesz lelkierőm, egyszer eszem naponta, az automatikusan kalóriadeficitet szokott okozni, bármilyen is az étrendem, s nekem amúgyis teljesen jó.
Rég edzettem, de fel fogom venni a fonalat, reményeim szerint, igen. Általában úgysem vagyok kalóriadeficitben, legalább izom épüljön :D
Ma egy kis séta volt, ami a szokásos mozgásom, ha szép idő lesz, kimegyek a következő napokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!