Ti melyik diétát ajánlanátok?
Az elmúlt egy évben nagyon sok feljött rám és leakarom adni. Milyen diétát ajánlotok?
20/L
Az "egyél szimplán egészségesen" diétát.
Komolyra fordítva, én azt ajánlom hogy verd ki a fejedből a sok baromságot hogy káposztalé diéta, meg fene tudja milyen szétválasztós meg 60 napos meg tudom is én milyenek vannak.
Számold a kalória beviteled, a makrokat külön (szénhidrát,zsír,fehérje grammban), egyél fehérje dúsan és rostban gazdagon. Emeld a fehérje beviteled, csökkentsd a szénhidrát és zsír beviteled. Érj el kalória deficitet, és fogyni fogsz. Sportolj,mozogj valamit, és formásodni is fogsz. A sport és az odafigyelt fehérje bevitel, a koplalás elkerülése biztosítja, hogy nem izmot adsz le, hanem zsírt. Tanuld meg, nézz utána, hogy hogyan is működik a tested, elég 1x rászánni az alapokra az időd, és többet ezek nem tűnnek majd bonyolultnak. A 18,6 napos káposztalé turmix diéták azoknak valók akik túl hülyék vagy szimplán túl lusták ezeket megérteni.:)
Egyél sok sovány húst, zöldséget, minőségi szénhidrátot, gyümit mértékkel, egyél változatosan ezekből, és figyelj oda a mértékekre. Nincs titok, nincs Nagy Módszer.
Nincs Egy Igaz Módszer, Ami Mindenkinek Beválik. Egyéni, mi a jó diéta. Persze életmódváltásban gondolkodj, megfelelő mozgással, de az étrend részben azért egyéni. Jó, javasolható a feldolgozott cuccok, rágcsák, cukros dolgok minimalizálása, a legtöbb jó étrend része a rendesebb mennyiségű zöldség, de hogy pl. melyik makrotápanyagra alapozd az energiabeviteledet, az már egyéni.
A legtöbbünknek jót tesz némi szénhidrátcsökkentés, de ez már nem általános.
Van, akinek az jön be, ha a normál, egész jó kis étrendje mellett egyszerűen megváltoztatja az étkezéseinek a számát. Nekem ezen áll vagy bukik a fogyásom, a többségnek inkább csak segíti a könnyebb, jóllakottabb fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!