Milyen diétát ajánlanátok nekem?
Első válaszoló vagyok. A kalóriám általában 1400-1600 között mozog. (Szerencsémre magas vagyok ezért ehetek ennyit, és éhezés nélkül minden belefér)
Nekem a max szénhidrátom 160 gramm, de elég ritkán érem el. Csak akkor, ha tésztás, burgonyás napom van, vagy lencsefőzeléket eszem. Tészta hetente pl csak egyszer van nálam, krumpli havonta kétszer, lencse havonta max egyszer. Ez nekem mind azért kell, hogy változatos legyen az étrendem, ne csak hús, szója ,sajt, saláta, meg zöldség és teljes kiőrlésű kenyér legyen, mert az hosszútávon ha ennyire egyhangú , piszok unalmas. Így a kitartás érdekében tartom ezeket is az étrendemben.
Nálam mint azt a sok sok kudarc, pofáraesés, nem lefogyás, visszaesés is bizonyította , az "ezt, azt amaszt ne egyél" című diéták nem válnak be. Amúgy nekem Inzulinrezisztenciám van (többek között), és doki javasolta a 160 gramm max szénhidrátot, de minden nap nekem pl sok lenne. Ezért vannak olyan napjaim amikor kihasználom, de az esetek nagyobb százalékában nem.
Kövesd az alábbi diétát:
Reggeli:
- 1 vagy 2 főtt tojás
- 1-2 grapefruit vagy narancs
- Tea vagy kávé cukor és tej nélkül
Tízórai:
- Szendvics (teljes kiőrlésű kenyér avokádóval)
Ebéd:
- Zabkása alacsony zsírtartalmú tejjel (150g)
- Gyümölcs (alma, körte, kiwi, narancs, grapefruit, szilva, mandarin, ananász, őszibarack, dinnye, sárgabarack)
Délutáni nasi:
- 2 banán és 1 zabpehely süti
Vacsora:
- Minden sovány hús 200 grammig. Roston sült vagy főtt (csirke, marhahús, borjúhús, nyúl, pulyka)
- 1 uborka vagy paradicsom
Víz:
- 1,5-2 liter minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!