Ha fogyok 20 kilót, akkor megereszkedett, löttyedt lesz a hasam? Ha tornázok (is), akkor nem?
Köszönöm a válaszokat, ezekből elég egyértelműen úgy látom, hogy csakis a lassú fogyás eredményes.
Úgy gondolom, talán az lenne a legjobb, hogyha az étrendemen szinte nem változtatnék (mert nem eszem sokat, nem hízom), esetleg még több gyümölcsöt fogyasztanék és még jobban kerülném a cukros ételeket, és a koplalás helyett a rendszeres tornát választom...
Amúgy sem hiszek a "csodaszerekben" és a gyors fogyás másik hátránya, hogy az ember visszahízza a leadott kilókat :S
Az étrenden CSAK annyit kellene változtatni, hogy egyrészt sok gyümölcs, zöldség legyen benne, és kevés szénhidrát meg zsir. A másik meg, hoyg figyelj arra, hogy CSAK addig egyél, amit ÉHES vagy, ne addig, hogy jól lakjál. Ha nem érzed már éhesnek magad, akkor a többit hagyd a tányeron, még akkor is, ha csak 2-3 falat. Igy sok felesleges kalóriát meg tudsz spórolni.
A lassú fogyás mellett még fontos a rendszeres sport is.
Szerintem sokat számít az is, hogy hány évesen kezded el az életmódváltást, mert amíg fiatalabb vagy, addig rugalmasabb a bőröd, jobban tolerálja a változásokat.Ami pedig még sokat számít, az az, hogy ne fogyókúrázni akarj hanem életmódot váltani, tehát szép lassan a hízlaló, zsíros ételeket kicseréled zöldségekre és gyümölcsökre,sok vizet iszol és az egészet megfejeled egy kis sporttal, akár kezdetnek annyi, hogy pl munkába vagy iskolába gyalog jársz... Én 19 éves voltam amikor fogytam 15 kilót , és elsősorban nem a kilók érdekeltek, hanem amit a tükörben látok. Napi 1 órát tornáztam, és fogyás után is normális, feszes lett a bőröm.
Hajrá :-)
(Bocsi ha sokat írtam és kicsit eltértem a témától.)
Utolsó: nem írtál sokat, köszi! És igazán biztató volt! Azt hiszem ugyanabban a cipőben járok, mint te 19 évesen, mert én most vagyok annyi :)
Én is abban bízom, hogy a fiatal bőr még rugalmas.
Például szülés után szoktak panaszkodni a megnyúlt bőrről, én azért nem ebben a helyzetben vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!