Ha megeszek minden nap legalább egy tábla csokit és jó sok chipset akkor lehetnék gyorsan hályas és kövér?
A csokitól cukorbeteg a chipstől(sok só) pedig vesebeteg leszel.
Ha hízni akarsz akkor magas kalória és szénhidrát tartalmú ételeket egyél. Például ehetsz sajtot és vajat kilószámra. A csoki se egy rossz választás.
De tényleg ne legyél kövér, mert megbánod. De ha mégis úgy döntesz, akkor a te tested. Tegyél amit akarsz, de ne csodálkozz ha az emberek undorral néznek rád. Óh, és légyszíves ne használj tömegközlekedést, idegesítő amikor egy malac átfolyik az ember székébe.
nem értek egyet azzal, hogy este egyél. Persze lehet könnyebben fogsz így hízni, ellenben rosszul fogsz aludni, hiszen a szervezeted nem tud pihenni, rémálmaid lesznek, esetleg megébredsz az éjszaka közepén.
A hízáshoz amondó vagyok az kell, hogy sokat egyél, de nem kell feltétlen egészségtelennek lennie.
Viszont ha olyan az alkatod, akkor akármit csinálsz nem fogsz tudni elhízni..
Igen, a lényeg az, hogy milyen alkatod van. Erről tudnál mondani valamit? Ha peched van, akkor talán sehogy nem fogsz, de egy tábla csoki nem olyan sok. Figyeld a kalóriákat! Ha az egészségedet még valamennyire meg akarod őrizni, ajánlom az olajos magvakat, azokban valami rengeteg a kalória, de a csoki, nutella is jó, csak abból nem lehet olyan sokat enni. Vagy igazából nem tudom, én mindig is keveset próbáltam XD. Szerintem így is próbálj változatosan étkezni, ne mindig csak édességet egyél, mert nem fogod bírni.
De egyetértek abban, hogy ne akarj meghízni! Semmi jó nincs benne, ellenben rengeteg rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!