Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy 158 cm 48...

Lehetséges, hogy 158 cm 48 kilóval kövérnek nézek ki, vagy csak én látom így?

Figyelt kérdés

2017. dec. 9. 09:19
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Leadhatnék még öt kg-ot szerintetek? ha igen, hogyan csináljam?
2017. dec. 9. 09:22
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
neeeeeeee
2017. dec. 9. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
46%
Akkor lehetséges, ha még soha nem sportoltál semmit és rosszul táplálkozol, mert akkor zsíros vagy. De egyébként a testsúlyod pont ideális a magasságodhoz, ezét nem lehet megmondani így. Ha gondolod küldj képet 17l
2017. dec. 9. 10:29
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Hogyha olyanok az arányaid, lehetséges. Én 160 vagyok és 50 kilóval kifejezetten duci voltam, mivel felsőtestre sajnos egyáltalán nem hízok, csak csípőtől lefelé. Egy homokóra alakú lány akin egyenletesen oszlik el a zsír már vékony lenne ilyen adottságokkal. Szóval látatlanba nem tudjuk megmondani, nagyban függ a testalkatodtól
2017. dec. 9. 10:47
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Ez egy csúnya önképzavar, posztklavikuláris eset. Azt javaslom, hogy számold ki a BMI-det egy kalkulátorral, és ha azt írja, hogy jó, akkor kapásból hidd el és ne konflikulálj magaddal, mert beleesel az anorexia mély, transzmedulláris kútjába.
2017. dec. 9. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Kellene tudni, milyen alkatú vagy. Ha nagyon vékony vagy, és fiatal (14-16 éves), akkor a 158 centihez lehet normális testtömeg a 43 kg. Egy fürdőruhás kép sokat mondana, de ilyet biztosan nem fogsz megosztani.
2017. dec. 9. 11:31
 7/11 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok..

hát, az alkatom olyan, hogy kilátszanak a bordáim, viszont akkora fenekem meg mellem van, hogy már gáznak érzem, meg a combom is összeér.. striáim meg narancsbőröm is van..

van tipped hogyan fogyózzak? nekem csak ez a koplalós dolog megy/szokott beválni, de most így érettségi előtt meg minden, nimcs ehhez energiám, meg imádok enni is..

2017. dec. 9. 11:42
 8/11 anonim ***** válasza:
38%

Ez így teljesen normális, de eléggé az alsó határérték felé húz, úgyhogy semmiképp nem kellene fogyókúrázni.

Értem én, hogy nagy a feneked, meg melled, meg összeér a combod - meg hasonlítani akarsz a alultáplált modellekre -,de ez nem azt jelenti, hogy kövér vagy, csak nem mindenki néz ki ugyanúgy. Hiába fogsz fogyni, azzal nem csak a te általad választott helyekről fog zsír eltűnni.

Ha kövérnek érzed/látod magad ilyen értékekkel, akkor az egy szép testi önképzavar, és ha egyszer durván elhatalmasodik ez rajtad, és nem eszel napokig, hetekig, akkor lesz egy ingyen utad a legközelebbi pszichiátriára.

Úgyhogy inkább szedj még fel 10 kilót, és ha jól akarsz kinézni, akkor sportolj.

2017. dec. 9. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
48%
Hiába töröltetted a válaszom, akkor is beteg vagy, ha ilyen adatokkal kövérnek gondolod magad.
2017. dec. 9. 20:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Neked a problémád az alkatoddal van, és nem pedig a súlyoddal. Fogyókúra helyett inkább kezdj el sportolni, és közben ügyelj arra hogy ne kezdjen el lejjebb menni a súlyod.

Elsősorban olyan helyekre edz ahol vékonyabb vagy, mint például a has és a karok.

Az egy tévhit hogy ha a combodból fogyni akarsz akkor combra kell edzeni. A valóságban a tested az eltárolt energiát (zsírt) onnan szedi össze ahonnan tudja.

Tehát ha vastagok a combjaid és a karodra edzel, akkor a zsír lejjebb megy a combodról míg a karod az izmosabb lesz.

2017. dec. 22. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!