Tényleg kövér vagyok? (Többi lenn)
Sziasztok.
Az a helyzet hogy 14 Éves Lány vagyok, 160 cm, 40 KG!!!!
IGAZ HOGY ÉN NAGYON KÖVÉRNEK ÉRZEM MAGAM. (Pár éve Bulimiás vagyok)
Aszt szeretném tudni mit tehetnék hogy ne lássam magam ennyire kövérnek? (Karácsonytól lefogyhatnak vagy 10-20 kg . SZERINTEM EZ JO. De mások szerint nem helyes...
Mit tegyek?????
3-as vagyok. Linkelj egy képet, hogy hogy akarsz kinézni.
Nyilván segítség kell neked, de addig úgy sem mész sehova, amíg nem jössz rá, hogy ez nem egészséges/esztétikus.
20 kilós fogyásban vam tapasztalatom, de az nem megy egy hónap alatt. Ráadásul nekem bőven volt miből. 40 kilósan van rajtad valamennyi zsír, amit le lehetne dolgozni, de nincs értelme, mert az a szervezeted működéséhez kell (zsírban oldódó vitaminok, hormontermelés, stb). Az a negyven kiló jobbára a csontvázad, belső szerveid meg az a kevés izom, ami (így látatlanban) rajtad lehet.
Ha lehet ide nem linkelnek képet :)))
Hát 40 kg nem vagyok az a sovány szoval nem tudnak semmiről seemmit !!!!!(egyenlőre)
Az a harmadik idiota kerdesed itt...
MENJ EL ORVISHOZ KULONBEN SEMMI MAST NEM FOGSZ IRNI, CSAK A GYASZJELENTESED!! Mi az hogy 160 cm-vel es 40 kg-mal dagi/köver vagy? Izmosits ha nem tetszik, de fogyni nem kell! Orvoshoz de gyorsan!
A képet úgy értettem, hogy keress a neten egy hírességet, vagy akárkit, akinek SZERINTED jó alakja van.
Azért kértem, mert kíváncsi vagyok, hogy csak magadat látod-e így, vagy mádokat is.
Sokan azt hiszik, hogy attól lesznek szépek, ha leadnak magukról minden zsírt valami csodadiétával (lásd: a te esetedben a bulémia).
A valóságban azonban a férfiak (és a többi nő) azokat a lányokat tartja szépnek, akik nem pálcikavékonyak, de nem is a "husis" kategóriába tartoznak. Jó alalja attal lesz valakinek, hogy milyen mennyiségű izmát milyen mennyiségű zsír fedi. Se túl sok, se túl kevés nem jó egyikből se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!