Tényleg kövér vagyok? (Többi lenn)
Sziasztok.
Az a helyzet hogy 14 Éves Lány vagyok, 160 cm, 40 KG!!!!
IGAZ HOGY ÉN NAGYON KÖVÉRNEK ÉRZEM MAGAM. (Pár éve Bulimiás vagyok)
Aszt szeretném tudni mit tehetnék hogy ne lássam magam ennyire kövérnek? (Karácsonytól lefogyhatnak vagy 10-20 kg . SZERINTEM EZ JO. De mások szerint nem helyes...
Mit tegyek?????
Te is csak egy önsajnáltató lány vagy aki dicsekedni akar mások előtt hogy milyen pálcika
Inkább szedjél fel izmot de itt sajnáltasd magad
Inkább anorexiás vagy ! Sajnáltasd magad máshol, ha tényleg úgy nézel ki mint a képen látható lány akkor ne itt nyomd az önsajnáltató szöveget mert nem poénos
Izmot szedjél fel és ne legyen ekkora egód
Nem nézek ugy ki.
Ugy akkarok!
Köszönöm. A válaszokból kiderült hogy nekem van igazam és ténleg van rajtam túlsúly 😄😄😄
Nem tudnak semmiről? Miért, vakok?
Én amondó vagyok, hogy hulljon a férgese.
Nem szoktam káromkodni,de *%£°$”$°=§...
Szóval mi a jó istennek akarsz lefogyni? Kövérnek látod magad? Nem vagy kövér a qrva életbe is.. nem érdekel ha lepontoznak emiatt a hozzászólásom miatt de neked súlyos testkép zavarod van.. vagy ha nem is, akkor neked nem a súlyod a bajod, hanem eleve a kinézeteddel nem vagy megelégedve... (komolyan az ilyenektől fejbelőném magam)😠😠
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!