Mostanában miért hízok folyamatosan, ha diétázom?
A 2. bizonyára zerocarber, vagy csak kibickedik, én ketogén diétában is eszem sokkal cukrosabbakat (répa, hagyma, gyümölcs), nyilván nem kavar be, inkább a sok kalória.
Kérdező: bizonyára vizet tart vissza a szervezeted, a testsúly kiókat ingazodik, ez normális.
Menstruálni még nem fogok 2 hétig.
Szénhidrát nem olyan magas,de nem akarom 70 alá vinni semmiképp ,mert én nem bírom ch nélkül és van egy betegségem ami megköveteli ,hogy kicsit magasabb ch-n éljek úgyhogy olyan napi 100 minimum meg van,de nyilván nem cukorból jön össze.
Gyümölcsöt most nem is fogyasztok,mert a téli gyümölcsök nem a kedvenceim és kicsit sajnálom is rá a pénzem meg mostanában nem kívánom. De nyáron durván feltöltöttem a szervezetem. Zöldséget sokat fogyasztok és nyersen,egyáltalán nem félek attól a szénhidráttól ami abban van,nyilván nem úgy értem,hogy krumplin élek meg ilyesmin,hanem paprika,paradicsom ,hagyma,uborka pár db répa nem számít szerintem.
Lehet tényleg a víz okozza,de azért furcsa mert végig 4-5 liter vizet ittam úgyhogy nem kellene ,hogy pont most látszódjon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!