Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát ajánlotok?...

Milyen fogyókúrát ajánlotok? (fogamzásgátló miatt felszedett kilók)

Figyelt kérdés

39 éves nő vagyok, 3 gyerek édesanyja. Sosem voltam az a vékony fajta, de mióta fogamzásgátlót szedek 86 kiló lettem, szóval kb 20 kiló jött fel. Milyen módszert ajánlotok a fogyásra? Egyáltalán lehet-e több mint egy-két kilót fogyni ilyen esetben? Nem eszem sokat, és nem is nassolok... A sporttal az a gond, hogy szívbeteg vagyok, így nem vihetem túlzásba.

Mit javasoltok?

2010. jún. 2. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Nem szép dolog a fpgamzásgátlóra fogni a kajálást. A gyógyszertől magától nem hízol.

Amúgy meg: kezdj el sportolni (nem kell túlzásba vinni), és kezdj el egészségesen táplálkozni 8kenyeret, cukrot felejtsd el, teljes kiőrlésű cuccok, sok zöldség, gyümölcs).

2010. jún. 2. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy az első 5 kiló után miért nem vágtáztál vissza a dokihoz, hogy adjon másik tablettát. A jól kiválasztott tabletta ugyanis nem hízlal.

Most is ez az első lépés, a tablettacsere, mert anélkül nem fog menni, viszont tovább hízol. Ráadásul... nem értek hozzá, de szívbetegek szedhetnek egyáltalán fogamzásgátlót? Nem vagyok meggyőződve róla!

2010. jún. 2. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
úszás és tablettacsere
2010. jún. 2. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Tablettacsere. Ha ugyanezt szeded, ugyanúgy hízni fogsz. Igaz, hogy csak fél éve szedem, deugyanannyit eszem és mozgok, mint előtte és azóta 3 kilót fogytam.
2010. jún. 2. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Másodiknak: ha az orvos tudja hogy valaki szívbeteg és a nő rendszeresen jár ellenőrzésre, akkor igen, szedhetnek. Én is az vagyok, gyerekkoromban szívműtétem is volt, a dokim tudja, fél évente járok ellenőrzésre és laborba és szedhetek gyógyszert.
2010. jún. 2. 15:32
 6/6 anonim ***** válasza:
én ugyan így voltam, felírtak tabit és minden bajom volt tőle, elkezdtem hízni a melleim leszakadtak folyamatosan álmos voltam. 1 hónap után mentem a dokihoz és kaptam másikat amivel semmi bajom, és nem is hízok. én az első 2 kiló után észbekaptam, tuti nem vártam volna meg míg többet hízok.
2010. jún. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!