Milyen fogyókúrát ajánlotok? (fogamzásgátló miatt felszedett kilók)
39 éves nő vagyok, 3 gyerek édesanyja. Sosem voltam az a vékony fajta, de mióta fogamzásgátlót szedek 86 kiló lettem, szóval kb 20 kiló jött fel. Milyen módszert ajánlotok a fogyásra? Egyáltalán lehet-e több mint egy-két kilót fogyni ilyen esetben? Nem eszem sokat, és nem is nassolok... A sporttal az a gond, hogy szívbeteg vagyok, így nem vihetem túlzásba.
Mit javasoltok?
Nem szép dolog a fpgamzásgátlóra fogni a kajálást. A gyógyszertől magától nem hízol.
Amúgy meg: kezdj el sportolni (nem kell túlzásba vinni), és kezdj el egészségesen táplálkozni 8kenyeret, cukrot felejtsd el, teljes kiőrlésű cuccok, sok zöldség, gyümölcs).
Én csak azt nem értem, hogy az első 5 kiló után miért nem vágtáztál vissza a dokihoz, hogy adjon másik tablettát. A jól kiválasztott tabletta ugyanis nem hízlal.
Most is ez az első lépés, a tablettacsere, mert anélkül nem fog menni, viszont tovább hízol. Ráadásul... nem értek hozzá, de szívbetegek szedhetnek egyáltalán fogamzásgátlót? Nem vagyok meggyőződve róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!