Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék fogyni fogamzásgát...

Hogy tudnék fogyni fogamzásgátló mellett (többi lent)?

Figyelt kérdés

3 hónapja szedem, és már majdnem 2 számmal nagyobb ruha méretet kell felvennem. vásárolnom kellett nadrágokat, mert már 2 szétszakadt rajtam amikor magamra tuszkoltam... 20 éves vagyok.

nem eszem zsíros kajákat. kifejezetten gyűlölöm, és nem vagyok hajlandó megenni. rengeteg zöldséget fogyasztok. de nem sportolok, keveset mozgok. nem tudom, hogy zsír, tömérdek csoki nélkül, hogy lehet ennyit hízni?!

nem lehetek beteg, vérnyomásom jó, néha kicsit magasabb de jó. rosszul sosem vagyok, nincs hasmenésem. szóval ha valami betegség is lenne, nem mutatkozik..

közérzetem is nagyon jó!

szóval a kérdés inkább arra vonatkozik, hogy tudnám a további hízást megakadályozni?

2011. aug. 11. 19:28
 1/10 bix ***** válasza:

1: elmondod a nőgyógyásznak és kerestek valami más tabit

2: ÉS kicsit aktívabb életet kezdesz élni

2011. aug. 11. 19:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem ugyanez volt, és sehogy nem sikerült leadni, sem meggátolni. Itt úgyis csak olyan válaszokat fogsz kapni, hogy ez hülyeség, fogamzásgátlótól nem lehet hízni, csak a kajától, amit mellette megeszel - pedig elég sok sorstársunk van. Keress valami sportot, nem garancia a sikerre, de legalább elmondhatod, hogy mindent megtettél.
2011. aug. 11. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
29%
Bocsi, de megéri ez nektek? Tudjátok ki szedné azt a sz@rt ezek után...
2011. aug. 11. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
tablettát kéne cserélni ...
2011. aug. 11. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
Vérvétel, nőgyógyász, majd tabletta-csere. Vagy használj P.harmatex-et vagy óvszert.
2011. aug. 11. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak ne hanyagold és ne hagyd annyiban a dolgot. Én majdnem 20 kilót híztam a tabletta miatt.
2011. aug. 11. 22:15
 7/10 A kérdező kommentje:
nagyon durva... egyébként ti mitől híztatok? én lindynette-t szedek a 20 mg-osat.
2011. aug. 12. 16:37
 8/10 anonim ***** válasza:
én speciel a lyndinette 20 -tól nem híztam, hanem eszméletlen migrénem volt...a miligesttől viszont híztam...
2011. aug. 12. 16:48
 9/10 A kérdező kommentje:
én abbahagytam a gyógyszert. a hízás nekem nem jött be, a migrén nálam is volt. de az valami förtelmesen tudott fájni... 1x elkezdett és egésznap, volt hogy másnap is-apranax csillapításával, ami egy elég erős fájdalomcsillapító- nem enyhült, csak erősödött.
2011. aug. 20. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szedtem Novynettet, Desorellet, Mercilont. 4 év, 3 külömböző tabletta, plusz 20 kiló...Többet nem szedek semmilyet.
2011. aug. 21. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!