Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Létezik, hogy a fogamzásgátló...

Létezik, hogy a fogamzásgátló miatt nem fogyok?

Figyelt kérdés

Kb egy éve szedek fogamzásgátlót, ezalatt olyan 5-6 kilót híztam. Semmiben sem változtak a szokásaim, szóval ennek tudom be a hízást. Már eléggé zavar ez a felesleg (pláne azért, mert előtte is volt rajtam azért 2-3 kg plusz), úgyhogy olyan 2 hónapja fokozottan odafigyelek arra, hogy mit eszem, és hogy mennyit, és heti legalább 3* 1 órát a mozgásnak szentelek (ez futás, biciklizés, pilates, zsírégetés ilyesmik). Viszont gyakorlatilag sem a mérleg, sem a tükör nem mutat változást. Sőt, mintha még híztam volna azóta....

Lehetséges, h a fogamzásgátló kavar be, vagy én csinálok vmit nagyon bénán? Azért furcsa, mert régebben sokkal könnyebben ment a fogyás. Ha kicsit kevesebbet ettem, már az is kilókban mérhető eredményt mutatott, most meg semmi :(

2011. jún. 12. 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a fog. gátlótól híztam 25kgot! Tuti hogy az zavar be.
2011. jún. 12. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Amostani tablettákban olyan kevés hormon van,hogy nagyon kicsi az esélye, hogy ettől hízol. Akkor fordulhat elő, ha még így is túl sok neked a hormontartalom.

Mikor csinálta az orvos az utolsó hormontesztet? Az rendben volt? Lehet,hogy kéne egy újat csinálnia

2011. jún. 12. 12:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Bocsi a buta kérdésért, de melyik az a hormonteszt? Mikor vérvételre kell menni? mert olyan csak a legelején volt, és arra sem mondott semmit. Se azt, h jó, se azt, h nem. Egyébként valami tuti, hogy nem oké ezzel kapcsolatban, mert a menstruációm is változékony. Ezt úgy értem, h egy pár hónapig mindig 28 napra jött meg, de egyre rövidebb ideig, majd 3-4 hónapra beállt, és azóta megint teljesen változó, h mikor, hogy és mennyi. Ezzel most járok dokihoz.

Csak nem tudom, h a fogyáshoz is van -e köze a dolognak :S

Ja, és köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 12. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, okozhatja a fogamzásgátló.

Azt lehet tenni, hogy nem ugyanúgy élsz, ahogy a tabletták előtt, hanem változtatsz az életmódodon.

2011. jún. 12. 12:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Szija. Nekem 1 hónap után indult be a fogyás, de úgy hogy minden nap mozgok, és diétaféle mellette. Ami nálam annyit takar, hogy próbálok több fehérjét és kevesebb szénhidrátot enni, cukros dlgokat, zsírós és liszteseket kerülöm (persze ritká lecsuszik egy egy csoki, vagy valami hasonló).
2011. jún. 12. 12:42
 6/7 anonim ***** válasza:

én is híztam elején pár kg-t, talán 5-10 között, bár asszem pont hülyén is kajáltam, túl sokat, érettésig miatt.

Aztán ugyanúgy le is fogytam, többet mint 5-10 kg.. és még szedem most is

2011. jún. 12. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
elos lepesben irany a nogyogyasz mert o fog segiteni neked...le lehet igy is fogyni de sokkal nehezebb. eloszor tedd rendbe a hormonjaidat aztan pikk- pakk kis odafigyelessel mar repulnek is a kilok
2011. jún. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!