Létezik, hogy a fogamzásgátló miatt nem fogyok?
Kb egy éve szedek fogamzásgátlót, ezalatt olyan 5-6 kilót híztam. Semmiben sem változtak a szokásaim, szóval ennek tudom be a hízást. Már eléggé zavar ez a felesleg (pláne azért, mert előtte is volt rajtam azért 2-3 kg plusz), úgyhogy olyan 2 hónapja fokozottan odafigyelek arra, hogy mit eszem, és hogy mennyit, és heti legalább 3* 1 órát a mozgásnak szentelek (ez futás, biciklizés, pilates, zsírégetés ilyesmik). Viszont gyakorlatilag sem a mérleg, sem a tükör nem mutat változást. Sőt, mintha még híztam volna azóta....
Lehetséges, h a fogamzásgátló kavar be, vagy én csinálok vmit nagyon bénán? Azért furcsa, mert régebben sokkal könnyebben ment a fogyás. Ha kicsit kevesebbet ettem, már az is kilókban mérhető eredményt mutatott, most meg semmi :(
Amostani tablettákban olyan kevés hormon van,hogy nagyon kicsi az esélye, hogy ettől hízol. Akkor fordulhat elő, ha még így is túl sok neked a hormontartalom.
Mikor csinálta az orvos az utolsó hormontesztet? Az rendben volt? Lehet,hogy kéne egy újat csinálnia
Bocsi a buta kérdésért, de melyik az a hormonteszt? Mikor vérvételre kell menni? mert olyan csak a legelején volt, és arra sem mondott semmit. Se azt, h jó, se azt, h nem. Egyébként valami tuti, hogy nem oké ezzel kapcsolatban, mert a menstruációm is változékony. Ezt úgy értem, h egy pár hónapig mindig 28 napra jött meg, de egyre rövidebb ideig, majd 3-4 hónapra beállt, és azóta megint teljesen változó, h mikor, hogy és mennyi. Ezzel most járok dokihoz.
Csak nem tudom, h a fogyáshoz is van -e köze a dolognak :S
Ja, és köszönöm a válaszokat!
Igen, okozhatja a fogamzásgátló.
Azt lehet tenni, hogy nem ugyanúgy élsz, ahogy a tabletták előtt, hanem változtatsz az életmódodon.
én is híztam elején pár kg-t, talán 5-10 között, bár asszem pont hülyén is kajáltam, túl sokat, érettésig miatt.
Aztán ugyanúgy le is fogytam, többet mint 5-10 kg.. és még szedem most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!