Van olyan, aki fogamzásgátló szedés alatt
fogyókúrázik? Többi lent.
Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 63 kg. 3 éve szedek fog.gátlót ez a 2. amikor elkezdtem szedni még 53 kg voltam:/
Írtam egy neten válaszoló nőgyógyásznak, aki szerint hagyjam abba, mert közrejátszik benne, gátolja a fogyást, és nem lehet tudni h a hízásban is közrejátszik e h lassítja az anyagcserém stb.
Azt szeretném krédezni, hogy aki fogyókúrázik közben, annak sikerült e fogyni?
Szeretném tovább szedni és ha nem muszáj nem szeretném abbahagyni:(
2011. máj. 3. 16:41
1/8 anonim válasza:
Én tudtam fogyni pár kilót,6-ot szedtem fel 1 év alatt és eddig sikerült 4 :) Szerintem próbáld ki hogy megy e így is és ha nem akkor hagyd abba
2011. máj. 3. 16:55
2/8 anonim válasza:
Én 2 éve szedek (Mercilont)és simán tudtam/tudok mellette fogyni, NEKEM nem befolyásolja.
2011. máj. 3. 16:56
3/8 anonim válasza:
Szia én a gyógyszer szedésének kezdete után 5kg-ot híztam.. 3 éve szedem a gyógyszert..2 hónapja kezdtem fogyókúrázni és azóta 3 kg-ot adtam le.. Nehezen megy, de lehet fogyni..
2011. máj. 3. 16:57
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Utolsó, szerinted ha nem szednéd könnyebben menne?
Bár tudom h mkinél más.
Ha nem megy akkor abbahagyom, de remélem nem kell.
Örülök a pozitív válaszoknak:))
2011. máj. 3. 16:59
5/8 anonim válasza:
Igen, szerintem könnyebb lenne, bár bevallom őszintén a szedése előtt még sosem fogyókúráztam tehát nem igazán tudom, milyen gyorsan is kéne lefogynom, de tartok tőle, hogy ez nehezíti.. Aztán persze lehet csak valamit nem jól csinálok vagy ez természetes, hogy ilyen ütemben fogyok..
2011. máj. 3. 17:13
6/8 anonim válasza:
Én miután elkezdtem szedni a fogamzásgátlót rá fél évre kezdtem el hízni,majd olyan 1év alatt több mint 20kg híztam.Sikerült is lefogynom 27kg-ot,de az 3év múlva vissza is jött....:(
Úgyhogy le lehet fogyni,csak sztem ha maradsz ugyanannál a gyógyszernél lehet vissza is jön amit leadtál...lehet érdemes lenne gyógyszert váltani.nem gondoltál még rá??
2011. máj. 3. 17:37
7/8 A kérdező kommentje:
Ez már másik gyógyszer, írtam h a 2. lényegében végülis a 3. mert először lindynetett cseréltem sensonettere, csak ugye az ugyanaz :) most symiciát szedek
2011. máj. 3. 17:45
8/8 anonim válasza:
én is a fogamzásgátló miatt híztam olyan 5 kg-ot (előtte is volt rajtam 4-5 kg). abbahagytam, de nem ment le magától. elkezdtem diétázni, és lement 7 kg 2-3 hónap alatt. viszont most már nem merek gyógyszert szedni, pedig a mostani barátommal már indokolt lenne, de félek, hogy megint visszahíznék :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!