Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le? 58 kg...

Hogyan fogyjak le? 58 kg vagyok 165 cm/lány és le szeretnék fogyni többen is mondták hogy nem vagyok sovány.

Figyelt kérdés
Kolis vagyok szóval reggelit ebédet vacsorát ott kapok amik meg nem a leg diétásabbak. Édességet hétközbe egyeltalán nem szoktam enni. Mit csináljak ? Hogy oldjam meg? Légyszi segítsetek!

2017. dec. 9. 16:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne mondd le az ebédet, mert lehet, hogy csak abban van valamirevaló fehérje és zöldség (nem csak saláták léteznek, levesek, főzelékek is számítanak). A reggeli és a vacsora gondolom gyakran kenyérféle valamivel (pl. felvágott), azok helyett ehetsz valamit, amiben nincs liszt, és több a vitamin.

Amiket eddig írtál (gyümölcsök meg saláta), az nem elég tápláló, semmi fehérje és zsiradék. Ez nem fogyókúrás étrend, hanem koplalás. A túlzásba vitt, átgondolatlan fogyókúra bulímiához vagy anorexiához vezethet, úgyhogy csak óvatosan.

2017. dec. 16. 10:15
 12/13 anonim válasza:
végigolvastam a kommenteket, igazából mind igazak, ne egyél édességeket ésszerintem lefekfés elött 1-2 órával már ne nagyon de egyébkéntnem rossz az alakod csak tarts mértéket a továbbiakban
2017. dec. 16. 16:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem is kell soványnak lenni! Amit tehetsz, hogy odafigyelsz az étkezésedre. Nem ciki egyáltalán, ha valaki odafigyel az egészségére. Ha nem igazán jó amit a koliban kapsz, akkor bátran állíts össze saját kaját.

Már ne is haragudj, de kérdem én, hogy miért fogynál le? Mert más azt mondta hogy nem vagy sovány? (és neki mégis milyen a testalkata? Ha az illető sovány volt akkor lehet csak féltékeny az alakodra, ha meg nem akkor nézzen ő is tükörbe bátran) Azt tedd ami neked jól esik az a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben. És figyelj oda hogy mértékkel egyél és egészségesen. És nem árt valamit mozogni.

2017. dec. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!