Szerintetek így le tudok egy kicsit fogyni?
Leszögezném, hogy egészségesen szerernék fogyni, nem éhezéssel.
Mai napom így nézett ki:
Reggel evés, ivás előtt 10 perc kardio, aztán fél liter zöld tea, majd a suli melletti pékségben vettem egy meggyes péksütit (utazom a suliba).
Aztán tízórai gyanánt kb. 30 g natúr földimogyoró.
3 óra körül ebédre egy tányér zöldségleves, egy Rio Mare mexikói tonhalsaláta, pár salátalevél és teljes kiőrlésű kenyérből egy szelet.
Ezután 2 óra múlva 30 perc kardio és erősítés keveréke.
Vacsorára egy alma és 1dl szójatej.
Este lefekvés előtt 15 perc jóga.
Lehet, hogy egy kicsit zavaros, de csak a véleményezésre vagyok kíváncsi, hogy ez így ér e valamit.
168 cm
56 kg
15/L
Második, amit a kérdező csinál, az mindenevő étrend. Csak a vegán és a zerocarb az, ami nem mindenevő. Sok mindenevő állat van s ők sem esznek pl. csokit :D
Ráadásul pont van benne hús is, gyümölcs is, édesség is... Nem mintha egy jó étrendbe bármelyik kellene. Mind eléggé opcionális.
Elég kalóriaszegénynek tűnik az étrend, kérdező, de persze így csak a leírás alapján nem tudom, milyenek a makrók s milyenek az igényeid.
Fogyni bizonyára fogysz ennyivel, hisz sehogysem sok és mozogsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!