13 eves lany vagyok es nem vagyok megelégedve az alakommal. Segítenének hogy mivel tudnak fogyni egy kicsit kb olyan 5-10 kilót?
Figyelt kérdés
Sportolók rendszeresen minden nap de nem segít mit csinálják?2017. jan. 2. 16:26
2/9 anonim válasza:
Mit eszel és mennyit? Mit sportolsz? Hány cm és kg vagy?
3/9 anonim válasza:
Ha olyan étrended van semmit nem segít a sportolás. Étrendet tudnál írni?
4/9 anonim válasza:
Komolyan. Hány kiló vagy?
Gyors fogyást semmiképpen nem ajánlom. Tehát, hogy ne egyél. Inkább vigyél be több zöldséget és gyümölcsöt és kerüld a zsíros ételeket. Jó, közhely, de csodákra képes.
Viszont gondoskodj arról, hogy vidd be a megfelelő proteint. Gondolok itt rántott húsra vagy egy jó főzelékre, mert még fejlődésbe vagy. A szervezeted ezt még feldolgozza és nem fogsz elhízni. 22F (fogyásban)
7/9 anonim válasza:
#6 Te is ezt javasolnád, ha a 13 éves lányodról lenne szó? Egy 13 éves lány már "tetszeni" szeretne a fiúknak, és szerintem ő is értelmes válaszokat vár.
8/9 anonim válasza:
Hány kg vagy és hány cm kükdjél képet privátban és megmondom
9/9 anonim válasza:
Szia :D
Én 6 hónap alatt 20kg adta le, életmódváltással. Privátban szívesen adok tanácsokat bárkinek ;)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!