Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan hízzak kb.5-8kg-t?

Hogyan hízzak kb.5-8kg-t?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok (hamarosan 15)

166,5 cm vagyok és 45,4 kg. Eléggé sovány vagyok. Szeretnék egy picit hízni de nem tudom hogy. Szoktam néha olyan ételeket enni ami hízlal (csoki, chips) de nem szoktam tőle hízni.

Reggel általában kenyeret eszem szalámivalha van rá idő. Tízóraira szendvicset de általában csak a felét eszem meg. Ebédre amit suliban adnak a menzán (általában nem eszem meg mert nem finom).

Amikor hazaérek a suliból akkor is valamilyen kenyeret eszem.

Vacsorára szintén kenyeret.

Mit egyek vagy mit csináljak hogy hízzak?

A válaszokat előre is köszönöm.

2017. dec. 8. 18:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Sportolj, hátha nő tőle az étvágyad, ha nem hízol annak csak 1 oka lehet: nem eszel eleget
2017. dec. 8. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem eszel eleget és nem is túl kiegyensúlyozott az étkezésed. Egyél színesebben és többet.
2017. dec. 8. 18:59
 3/7 anonim válasza:
100%

Én régebben a háziorvosomnak szóltam amikor nagyon sovány voltam, s ő felírt nekem valamilyen étvágyfokozó cseppeket, amit gyógyszertárban kellett kiváltanom. Természetes anyagokat tartalmazott, kaptam hozzá pipettát is, az ízére nem emlékszem...

De mellesleg, hatott.

Az étvágyat valóban meghozza, de szerintem a te esetben itt nem csak erről van szó, rettenetesen egyhangúan étkezel, na meg nagyon keveset, ettől hízni nem fogsz.

Étkezz változatosabban, ne csak szendvicseket, az nagyon kevés egy fejlődésben lévő tinédzsernek. Akár kezdj el szedni vitamint is, az sem árt, főleg ilyen hideg, betegségekkel és vírusokkal teli időszakban.

2017. dec. 8. 19:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Étvágyam van csak lusta vagyok magamnak elkészíteni az ételt.

Meg itthon általában kenyér van, anya nem szokott főzni reggel meg nekem nincs időm egy egyszerű szalámis kenyérnék többet csinálni.

De majd megpróbálok többet foglalkozni azzal hogy mit egyek.

2017. dec. 8. 19:07
 5/7 anonim válasza:
100%

Ne menjen a lustaságod az étkezésed rovására, nehogy a végén annyira legyengüljön és kimerüljön a szervezeted, hogy esetleg kórházba kelljen feküdnöd! Nem lenne vicces.

Manapság már annyi féle könnyen és gyorsan elkészíthető recept van, keress különböző oldalakon ilyeneket, s amit megkívánsz, próbáld ki!

2017. dec. 8. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon egyhangúan, egészségtelenül táplálkozol, és keveset eszel.

Egyszerűen, gyorsan elkészíthető ételek szalámis szendvicsen kívül:

- rántotta

- főtt tojás

- főtt virsli (próbálj vmi jobb minőségűt vetetni)

- bundás kenyér

- kőrözött

- tojáskrém (főtt tojás felaprítva + majonéz)

Ezekhez egyél egy adag zöldséget (uborka, paprika, paradicsom, nyers répa stb.).

Ehetsz még sajtot, halkonzervet, sütőben sült sütőtököt, párolt zöldségeket (megveszed a mirelit keveréket, sós vízben megfőzöd, kb. 15 perc), néha kukoricakonzervet, gombakonzervet is lehet.

Suli után nasinak olajos magok, sok gyümölcs. A suliba is be lehet vinni tízóraira banánt, almát, mandarint, körtét.

És ha tényleg hízni szeretnél, tessék megenni a menzás ebédet, főleg a zöldségeket, főzelékeket, húst.

Ha ezt folytatod, vitaminhiány és valamilyen betegség lesz a vége. Ha több vitamint juttatsz be, jobb lesz az étvágyad is.

2017. dec. 9. 01:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ráfogom magam venni hogy sokkal többféle és egészségesebb ételt egyek.

2017. dec. 9. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!