Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 163cm és63kg. Tudtok irni olyan edzés terveket ami annyira nem terheli a bal bokát, mert meghúztam. Esetleg valami előre elkészített értend? Minimum 15kg-ot szeretnék fogyni.
2017. dec. 4. 16:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezekért fizetni kell bogaram... :) Kb minden edzés hatással van a lábakra, úgy én most hiába íro, h felülés, de az nem sok minden. Majd térjünk vissza akkor, ha a bokád rendben lesz. Egyébként vedd minimumra a szénhidrátokat és a cukrokat.
2017. dec. 4. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Minimum 15 kg fogyás??? Maximum!! 55 kg már teljesen jó lenne. A súlyod olyan 48-56 között normális, de csontozatfüggő.

1. Ne egyél sok fehér kenyeret és péksütit

2. Igyál napi min 2 liter vizet

3. Este 6-fél 7 után ne egyél

4. Hanyagold a chipset és a csokit

5. Sok zöldség és gyümölcs

6. Egyél sokszor keveset

Reggelire mondjuk teljes kiőrlésű kenyér, zöldség, fehérje

Tízórai: gyümölcs, szendvics (tk kenyérből)

Ebéd: ami van

Uzsi: aszalt gyümi, magok (mogyi, dió, mandula

Vacsi: joghurt, túró, saláta

Ez csak alap, variálhatod. Fontos, hpgy mindenből eleget egyél, ne éheztesd magad. Sok sikert!

2017. dec. 4. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez az étrendem☹ Kivéve a víz. Nagyon keveset iszok kb. 4dl-t. Egyszerűen hányingerem lesz ha elkezdek vizet inni. Tipp?
2017. dec. 4. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem a kalòriaszámolás vált be! Napi 1200-1400 között egyél,ettől nekem beindult a fogyás.Rostban gazdag ételeket fogyassz,és iktass be napi 1 óra mozgást! 🙂
2017. dec. 4. 17:38
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. A víziváshoz hozzá kell szokni. Mindennap emeld 1 dl-rel a bevitt vízadagot. Hajrá!

[amugy a kalóriaszámolás jó ötlet, napi 1400 kcal (azert ne egyel nagyon keveset, fejlődő szervezet vagy!) neked szerintem jo lesz. Es sportolj sokat, akar ha otthon táncolsz, az is jó]

2017. dec. 4. 17:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Hip-hop-rá járok
2017. dec. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!