Ettől fogok fogyni vagy hízok inkább vagy súlyttartok?
Egy biztos...a szervezeted hazavágod...persze nem azonnal, de biztosan. Ezt az összevisszaságot a gyomor előbb-utóbb nem bírja, és feladja...
a kérdésedre válaszolva inkább hízol...ugyanis a szervezet vészüzmmódban dolgozik, mert az öt nap ezer kalóriával nagyon kevés.
minden nap 1300kcal már stabil üzem lenne..és súlyt-tartanál..akármilyen a nemed, korod, napi tevékenységed.
Hízni fogsz. Hét közben le fog menni valamennyi, de az hétvégén visszajön. Koplalaskor a szervezet belassítja az anyagcserét, így védekezik a drasztikus koplalás ellen. Amint tápanyagot kap, raktározni fog méghozzá zsír formájában
Egyre kevesebb megy majd le hétközben és egyre több jön majd fel hétvégente. Garantált elhízás a vége.
4-esre a kérdezőnek:
úgy is lehet fogyni, vagy súlyt tartani, hogy csak fekszel egész nap, és a mozgás abban merül ki, hogy elballagsz a közértbe megvenni az aznapi tápot.
nem kell sportolni, ha nem szeretnél. persze ennek az az ára, hogy csak annyi élelmet vihetsz be a szájacskádba, ami pont elég az életbenmaradáshoz.
Ha láttál már kórházi ebédet-vacsorát, akkor tudhatod hogy az nem azért olyan kevés, mert ellopják a java részét, hanem az a fekvő betegnek pont elég..még talán 900 kcal sincs, és nem is kell.
Persze ha te szeretnél hétvégén továbbra is bőségesen falni, akkor tedd...a hétközi éhezésnek még az is a hátránya, hogy székletproblémáid is lesznek...vagy fosol, vagy betonkeményet szarsz.
És ha így haladsz, akkor pasi sem lesz körülötted, mert olyan szép kövér leszel.
te döntesz.
Éltem olyan országokban, ahol a hastánc nagyon sikeres..én beájultam a szék alá, mert borzalmas kövér nők rázták a hájat magukon. A helyi pasik imádják a kövéreket.
fene a gusztusukat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!