Ebből a hasból tudok hó végére bármilyen módon lapos hasat gyúrni?! (KÉP)
Bármiféle tipp érdekel!Kérlek segítsetek:)Szeretnék laposhasat és bármennyit edzek,csak mondjatok pontosabb tippeket annál hogy felülés-azonkívül?és mennyit kéne naponta?
MEG KÉREK SZÉPEN VÉLEMÉNY HOGY EZ MENNYIRE ÓRIÁSI?
és mennyire gusztustalan a férfiak számára!:)
ez gusztustalan?
ez puszilgatni való, édi hasad van
Nem gusztustalan a hasad így sem.
Ha szép hasat akarsz, akkor egyrészt el kell tüntetned róla a zsírt, illetve formálnod kell a hasi izmokat.
A fogyáshoz fontos az étrend. Az intenzív mozgás. Ezt követően csináld a felüléseket, mint alakformáló gyakorlatok.
MAgyarán:
Figyelj oda az étkezésedre. (nem írnám le, a "szokásos" dolgok. Járj el hetenete legalább 4 alkalommal mondjuk futni (legalább fél óra). A fennmaradó napokban csinálj alakformáló gyakorlatokat hasra.
Ez a has így is lapos!
Nem a hasad dudorodik ki, hanem a májad!!
Én elmennék orvoshoz a helyedben, mert lehet hogy magas a triglicerid szinted, vagy vmitől májnagyobbodásod van..
köszönöm az eddigi válaszokat illetve biztatásokat:)
Utolsó:most komolyan megijedtem!-viccelsz?
Tuti gyakorlat.
Bordásfal, függeszkedés, térdemelés!
Napi 1 óra folyamatos!!
Kihagyás, szünetnap NINCS!!
Nekem i kb.ekkora hasam van,csak szélesebb a csípőm,és a derekam is jobban látszódik ezáltal:)Én elégedett vagyok vele,szerintem a te hasad is szép,nem kell erre gyúrni sehova.A pasik a kis pocit szeretik,nem a férfias hasat:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!