Ha heti 3x kardiozok (50perc futas) es kis sulyokkal heti 3x edzek beindulhat a fogyas es formasodhatok?
Én nem ajánlok rendszeresen ennyi futást,tönkre mennek az ízületek.
Én kb kéthetente egyszer futok,1 órát,mellette súlyzós edzések is vannak(abból sokkal több).
Szokták mondani,hogy 70%diéta,30% edzés.
Ha nő vagy,és nem kigyúrt akarsz lenni,csak formás,akkor a hasazást,lábazást ajánlom többször.
Felsőtestre csinálhatsz egy összevontat.
Elso-mert igazabol meg csak most kezdtem
Masodik-muszaj ennyit futnom ert valahogy lekell pucolnom magamrol a zsirt..meg futni szeretek is szoval azt nem szivesen hagynam el.De koszonom a valaszt😊
Én is szeretek futni,volt idő,amikor 2-3 kardió volt egy héten,aztán pár hónap elteltével elkezdett fájni a talpam.
Gyakran vízhólyagok is keletkeztek rajta,volt,hogy véraláafutásos is volt a sok terheléstől.
Ezért csökkentettem,heti 1-re,de van amikor csak kéteketente tudok egyet futni,de én fiú vagyok és minden testrésze súlyzós edzést is végzek,és a kardiót külön napra teszem,mert 2 órás súlyzós edzés után már nem akarok 1 órát futni,mert az sok lenne egyszerre,így nekem biztosan nem férne bele ilyen sok kardió.
Én is könnyen hízok azokra a területekre,mint a nők has-fenék-comb.
Egy időben azt csináltam,hogy heti 2szer hasaztam.Vagy volt,hogy kétnaponta is,40-45 percet csak hasra.
Mostanában meg fenékre edzek kétszer,hassal és lábbal kombinálva.
Ha csak a a célod,hogy ne hízz nagyon vissza,akkor én ezt javasonlám neked.
Heti 3-4 edzés.
Egyik nap kardió
Egyik nap has
Egyik nap láb
A negyedik napra meg felsőtestes erősítés(váll,hát,kar),hogy felül is feszes légy.
De a láb-has kombót teheted egy napra is,én külön napra teszem a kettőt,mert mindkettőben van 50 perces fenék edzés is:)
Ja,és a láb és a kardió edzést szerencsés egymástól távol eső napra tenni.
Nekem futás után 2-3 napig elég erős izomláz van a vádlimban,ami miatt pl guggolni nem bírnék lábazáskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!