Mit tehetek ha nem fogyok hasból?
Fogytam 21 kilót most vagyok 83, es 167 magas, korom 41 eves nõ.
Habar sokat fogytam masfel ev alatt, nagyon sok háj maradt még rajtam, föleg hasi tájékon, alma tipus vagyok.
Ahogy összefogom ket kezzel azt erzem h derék és has tájékon 10-15 kiló plusz van, csúnya lógó lengö háj.
Tudom h nincs helyi fogyás de nem tudna valaki valami módszert a hasi zsir eltüntetésére?
1) Étrend: minnél kevesebb szénhidrát, több olaj és zsiradék. Nyilván ésszel, a fogyás lényege, hogy kevesebbet eszünk, mint amennyit eléget a szervezet.
2) Sport: közepesen intenzív, hosszan tartó kardio-edzésekkel lehet megszabadulni a súlyfeleslegtől
3) Sport: erősítő edzésekkel pedig "átalakítható": vagyis ami súly elvesztesz a zsírraktárakból, azt felépíted izomként.
Személy szerint a kettő kombinációját javaslom, egy kis erősítés az edzés elején (20-30 perc alatt viszonylag jól kiürül a vérből a "készenléti" üzemanyag), aztán 20-30 perc kardio.
Egyébként szép eredmény már most is a 21 kiló mínusz, csak így tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!