Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

50kg vagyok és 150 cm

Az osztálytársaim piszkalnak ezért és eddig bírtam, mostmar én is belátom hogy le kéne fogynom

Heti ötszór úzsok már egy éve de semmi

14/F

2017. nov. 17. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyél kicsit kevesebbet!
2017. nov. 17. 08:24
 2/4 anonim ***** válasza:

50kg 150cm nem dagadt, nem túlsúlyos. Ideális.

A piszkálókat fossad telibe, mondd meg, hogy foglalkozzanak a maguk dolgával.

Ha túlsúlyosnakmérzed magad mégis, annak lelki oka van, a túlsúly mindig csak tünet.

Szállj magadba, hogy vajon ért-e valami trauma, ami miatt elhagyatottnak érzed magad, vagy tudat alatt félsz a világtól. Mert ezek vetülete.

Fogyás fizikai síkon. A lelki okok felszámolása után, vagy egyidejűleg érdemes a fizikális résszel foglalkozni.

Több aerob mozgás, futás, bicikli vagy csak hosszú séta. Legalább3x hetente.

Fehérjedús szénhidrátszegény táplálkozás, nem kell bigottnak lenni, de a paleolit táplálkozás alapelveit javaslom tanulmányozni. Sok testi problémára gyógyír.

A lelki dolgokra visszatérve: ne hátrányként éld meg, hanem egy pillanatnyi megoldandó feladatként.

2017. nov. 17. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy fiunal teljesen normalis suly. Ne legyel mar ennyire gyenge, hogy beveszed amit mondogatnak! Sportolj, erosits es olyan alkatod lesz hogy elajulnak😂
2017. nov. 17. 14:16
 4/4 A kérdező kommentje:
egyebkemt ugy 3-5 kg-t szeretnék futni, meghat igy a lanyoknal is kevesebb eselyem van
2017. nov. 17. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!