Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 órázás mellett mit egyek,...

12 órázás mellett mit egyek, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés
Nincs rendes ebédszünet, rövid szünetek vannak, ami alatt nem lehet megenni egy normális ebédet. Egész nap állok, pörgős a meló, van hogy inni sincs rendesen idő. Mit vigyek, amit gyorsan meg lehet enni, bírom tőle a munkát és nem hízlal? A húst nem szeretem, azt nem szoktam enni.
2017. nov. 5. 08:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyél reggelire rozskenyeret csirkemellsonkával, 1-2 szeletet, az valamennyire eltelít + mehet 2 dl cukrozatlan zöldtea mellé.

Amikor van időd a reggeli és ebéd között, dobj be pár falat almát, vagy bármilyen gyümölcsöt tízórai gyanánt, mert az fontos. Alapból fontos, hogy minden étkezésed mellé fogyassz sok zöldséget, uzsonnára és tízóraira pedig inkább gyümölcsöt. Ebédre vigyél otthonról salátát sajttal, vagy bármivel amit szeretsz, esetleg otthon csinálsz rizst és mellé párolt zöldség sem rossz.

Esetleg 2-3 db tükörtojás (otthonról is viheted), vagy tojásrántotta hagymával, ilyesmi.

Az a lényeg, hogy amikor tudsz egyél egy-két falatot, olyan ételekből amiket már írtam, mert van bennük energia, és nem hízlalnak.

De a reggeli a legfontosabb, akkor kell a rozskenyér, én azt máskor nem is eszem. Az indítja a reggelem, és egy jó időre eltelít.

Tartsd az "ötször kevesebb" elvét, és szuper lesz minden.

Sok sikert! :)

2017. nov. 5. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!