Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 12 évesen hogyan fogyjak le?

12 évesen hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. 153 cm és 50 kiló. Nyáron sokat teniszeztem, heti 3-szor. Most télen nem tudok, mert nincs benti pálya. Tavasztól fogok újra. Tesin meghajtanak rendesen. Hozzáteszem nyáron jó alakom volt. Megint visszaszedtem 1-2 kilót. Hogy fogyjak és mennyit?
2017. nov. 15. 19:11
 1/5 anonim ***** válasza:

1-2 kilóval lettél nehezebb a nyárhoz képest? Az nem is hízás, ennyit simán ingadozik mindenki súlya. Például gondolj bele, ha épp megiszol egy liter vizet, akkor máris 1 kilót "híztál". 12 évesen SEMMIKÉPPEN nem szabad fogyókúrázni, és ha amúgy elégedett voltál a magaddal, akkor meg végképp, hiszen még bőven fejlődésben vagy. Lehet utálni fogsz, de nagyon-nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy a súlyoddal foglalkozz, főleg, ha sportos vagy.

Fogyókúra helyett inkább keress olyan sportolási lehetőséget, amihez kedved van, és amit télen is lehet végezni, vagy kérdezd meg erről a szüleidet, és szólj nekik, hogy írassanak be valahová. Pl. küzdősportok, tánc, labdajátékok, gimnasztika, szertorna, de ha van lehetőséged, akkor a korcsolyázás vagy a síelés is nagyon jó időtöltés.

2017. nov. 15. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon! Az a baj, hogy sok sportot próbáltam, de nem nagyon mennek. Ez az egyetlen. Nagyon nem is találok más sportot.
2017. nov. 15. 20:04
 3/5 A kérdező kommentje:
A focin gondolkoztam, mert a bátyám is jár és tetszik is, de eléggé béna tudok benne lenni. Bár szoktam a bátyámmal néha, ha jó idő van. (ő kint és bent is szokott) Viszont a környéken csak 13-14 éves kortól lehet.
2017. nov. 15. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
12 évesen még nőni fogsz, ezután fogsz úgy kinézni, mint egy csaj. Eszedbe ne jusson fogyózni. És nem kell okvetlen minden hülye sportot sem kipróbálni.
2017. nov. 15. 20:12
 5/5 anonim válasza:

Helló! Tudom, hogy már 15-16 éves vagy de azért:

Ügye most neked gondolom, hogy nehéz lehet olyan hajj de kevés zsíz, meg pulykamell, mert gondolom hogy a főtt, sült ételeket legközelebben hozzád álló nő...khm khm... Szüleid csinálják, ezért amit tehetsz az az ,hogy:napi 2'5-3 liter VÍZ, evés előtt egy pohár VÍZ, emellé még egy kis VÍZ, hogyne legyél annyira éhes, jól, lépésre rágd meg a kaját, ha nassolni akarsz akkor,alma dió, ha édes ;diétás keksz, ha Nutella; lekvár.

Hátra fekszel, a lábadat kinyújtod, és felemeled 90°-ba,aztán le, aztán igyál egy kis VÍZET, ha a vizelet világos akkor boldog lehetsz,de ha sötét, akkor több vizet kell inni, esetleg megpróbálkozhatsz azzal az 1 hónapig napi 100-200 fekvőtámasszal, én ezeket csinálom, és egy hét alatt két kg-t fogytam nekem is a szüleim csinálják a kaját, bármi van; egy keveset mindenből kell enni, kivéve édesség kivéve amit felül írtam ^

|remélem

2020. ápr. 1. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!