Hogy fogyjak le 14 évesen?
Sziasztok.😊
14 éves lány vagyok,és le szeretnék fogyni.Kis koromban is duci voltam de ahogy nőttem nyúltam is.De nem vagyok megelégelve magammal.
Magasság:165cm
Kiló:63
Szeretnék lefogyni 50-53 kilóra.Ennek érdekében tornáznék itthon,illetve elmennék kocogni.Innentől szeretnék egészségesen táplálkozni,és a "szemetet" elhagyni az étrendemből.
De kérlek tudnátok nekem tanácsot adni,hogy hogyan tudnék hatékonyan lefogyni?
Előre is köszi.🙂
14 evesen a tested fejlodesben van. semmifele fogyokurat nem alkalmazhatsz, de a helyes, egeszseges taplalkozasra minden eletkorban oda kell figyelni
amit tehetsz talalj egy sportot amit szeretsz !!!!
a sport a csontok fejlodesehez is hozzajarul
a szuleidnek kellene eroltetni a sportot es anyukadnak meggyozodni, hogy egeszsegesen taplalkozol
sajnos egyes anyukak kepesek a szeretetukkel megfolytani a gyereket es nem az egeszseges oldalat nezik, tevesen cukorral es edesseggel tomik.
esetleg beszelgess errol a szuleiddel es kerd a tamogatasukat. en annak idejen anyut is lecsaltam futni, mivel egyedul este feltem kimenni az utcara
Szó sem volt arról hogy engem eddig cukorral,és édességgel tömtek volna.
Szimplán ilyen volt az alkatom.
De köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!