Fogyóztál már sport nélkül eredményesen?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni 5 kilót, a cél az lenne,hogy legalább havi 3 kilót leadjak. A súlytöbbletem plusz 7kiló,úgyhogy nincs rajtam olyan nagy túlsúly. Nagyon zavar a háj a hasamon ,comb,fenék,csípő tájékon. Elkezdtem kb 5 napja diétázni és minden második nap sportolok 20 percet,tehát kb nulla a mozgás.
Sikeres lehet így a diétám? A napi kalóriám kb 1300kcal. Az alap kalória égetésem pedig 1600kcal körül mozog.
Tippeket szeretnék és tanácsokat a sikeres diétához. köszönöm
2017. nov. 12. 13:59
11/13 anonim válasza:
Nekem is sport nélkül sikerült 20 kilót fogynom. De valahogy nem azt kaptam amit vártam. Azt hittem hogy lefogyok lesz egy szép testem. De nem voltam elégedett. Keveset is ehettem hogy tartsam. Aztán jöttek a falás rohamok a rossz táplálkozásomból és évek alatt visszaszedtem. Most ha bele döglök is a heti háromszor félóra meg van. Eltűnt a narancsbőröm, feszes a combom. Mióta látom az eredményt többet tornázok. -15 nél járok és ezerszer jobban nézek ki mint valaha, az egykori lefogyott önmagamnál is. Feszes a combom, keményedik a seggem. Na a hasamra még tornáznom kell. Formásodik a karom.
12/13 A jó édes válasza:
Aki betegség vagy kórházi tartózkodás miatt fogy, az is így teszi. Kérdés, hogy mi a cél vele? Egészségesebb nem nagyon lesz tőle - legfeljebb az érrendszeri és légzőszervi betegségek kockázatát tudja csökkenteni, de azt is alig (extrém esetektől most tekintsünk el).
13/13 A kérdező kommentje:
A cél az,hogy vékony legyek,hogy számomra esztétikus legyek. Mint írtam max 7kg a súlytöbbletem ,de ezt értsd úgy,hogy nem annyi kell hogy átlagos alkatom legyen,ennyi kell hogy vékony legyek. Ha elértem és esetleg nem látom magam feszesnek vagy valami akkor fogok jobban sportolni. De fiatal vagyok és mint írtam nem arról van szó,hogy extrém súlyt szedtem fel és adom le. De láttam olyat is aki jelentős súlytól szabadult meg és a teste nem lett olyan hú de rossz ahogy itt sokszor sokan beállítják.
2017. nov. 18. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!