Fogyózzak? Vagy nem kell?
161cm 52-54kg vagyok, 16 éves lány. Kéne fogyóznom? Van egy kis háj a fenekemen meg a csípőmön.
Már többször belekezdtem, de sose csináltam. Na most lenne 6 hetem karácsonyig. Karácsonyi szünetben az ünnepek alatt nem szeretném ezzel törni magam.
Szóval nekiálljak vagy sem? Vagy majd újévkor? Arra is gondoltam, hogy szünet után újévkor nekiállok, ez lesz a fogadalmam. Hogy megcsinálom végre.
De bizonytalan vagyok nagyon, segítenétek? Mikor álljak neki? Vagy mi legyen?
:/
Oké, rendben, köszi.
Akkor milyen étrendet ajánlotok?
Rendszeresíteni szeretnék, mert eléggé összevissza eszem, amikor épp eszembe jut:$
Hogyan ajánlatos étkezni? Vagy mindegy? :D
A súlyod tényleg tökéletes, de kicsit akár fogyhatsz is belőle a te magadat a tükörben még látsz kicsit husisabb helyeket :D
Ami fontos szerintem,hogy mindenképp most kezdj bele! határozd el... csináld! Kevés esély van eajta,ha úgy kezdesz bele,hogy majd holnap... Elhatározás és hajrá!
Nem kell fogynod. Én 155 cm vagyok és 52 kg és azt mondják rám hogy auswitci. + soha nem sportolt ám mert nincs hozzá akaraterőm sajnos.
Ne hülyüljenek már remélem csak vicceltél a kérdéseddel. Egyébként az biztos bőr ami lóg rajtad.
Nem kell fogynod és ne is gondolj rÁ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!