Hogyan fogyózzak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves vagyok 44 Kg-am szerintetek ez normális 159 cm körül lehetek ja és a hasam lapos viszont vastagok a combjaim, ezért a combomról szeretnék fogyni, de persze a hasamról sem baj ha fogyok, tehát mit egyek vagy mit ne egyek mit sportoljak stb.?2015. máj. 17. 10:33
1/3 anonim válasza:
Eszedbe ne jusson fogyni, tökéletes a súlyod a magasságodhoz, még egy kicsit kevés is. Inkább építs magadra egy kis izmot, tornázz otthon vagy keress olyan sportot amit élvezel(úszás, lovaglás, bicikli, atlétika, labdajátékok, bármi ami kicsit megmozgat), lényeg, hogy ne ücsörögj a számítógép előtt, itt a nyár, használd ki. Próbálj kevesebb édességet, chipset és üdítőt fogyasztani, de ne vonj meg magadtól semmit, mindenből lehet enni csak mértékkel.
2/3 anonim válasza:
12 évesen neked még nem szabad fogyózni! Mellesleg a megadott adatok alapján nagyon vékony vagy! Ha elkezdenél fogyózni, akkor nem szép lennél, hanem csontváz gebe! Tényleg így akarsz kinézni? És még valamit: 18 éves korodig még nőni fogsz. Ez azt jelenti, hogy ha nősz, akkor a jelenlegi súlyodhoz képest később még soványabb leszel a növés miatt. Az, hogy deréktól lefelé úgy látod, mintha kicsit vastagabb lennél, az genetikai alkat, ezen nem tudsz változtatni. Elég annyi, ha az alsó részedet többet tornáztatod.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, de én igazából arra vagyok kíváncsi, hogy otthon mit tudnék kezdeni magammal mert futni néha járok, de otthon miket csináljak hogy izmos legyek?! Ja és mi az ami hízlal mi az ami nem? tudom hogy a csoki meg chips igen, de nekem konkrétabb kell :) előre is köszi!
2015. máj. 18. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!