Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyózzak ha lusta...

Hogyan fogyózzak ha lusta vagyok a mozgáshoz?

Figyelt kérdés
Nekem akár éhezôs diéta is jöhet. Csak egyszerûen lusta vagyok.
2015. jan. 31. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos így nem lehet hosszútávon lefogyni. Nekem is csak kB 5 kg ment le... de mostanában edzek, napi 5 ször eszek kB 1000 calt. És heti 1 kgt fogyok. Nem kell nagy edzéssel kezdeni. Menj sétálj egyet, DVD edzés stb. Csinálj valami olyat amit szeretsz
2015. jan. 31. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél lusta a mozgáshoz! Koplalástól meg hízékonnyá válsz, simán még jobban meghízol a fogyózás után, mint amilyen előtte voltál.
2015. jan. 31. 17:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy mozgok átlagosan de úgy tűnik nem elég és a keményebb edzéshez vagyok lusta inkább így fogalmazok. Szóval már nem tudom mit lehetne még.
2015. jan. 31. 17:17
 4/6 horbeni válasza:

a testalkatunk 60-70 százalékban a táplálkozásunktól függ.

Nyilván fontos mozogni, sportolni, mert egészséges stb, de nem ez teszi ki a jelentős részt

2015. jan. 31. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsó ezzel nem értek egyet.

persze van akinél így van de van többféle testalkatú,anyagcseréjű ember endomorf mezomorf stb van akinél a testmozgás nagyobb szerepet tesz ki akár 50%-ot is szóval ne írd ezt h csak a táplálkozás számít javarészt.

2015. febr. 1. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ha van egy célod, amit szeretnél elérni, tegyél is érte, ne legyél lusta és ne keresd a kifogásokat!

A munka csak úgy térül meg, ha erőt és kitartást is fektetsz bele!

Táplálkozz egészségesen, mozogj rendszeresen, a net tele van tornavideókkal, biztosan van kb heti 2-3 napod arra, hogy fél órát tornázz egy ilyen videóra.

Az éhezést felejtsd el, mert egészségtelen és csak kórházban fogsz kikötni vele.

2015. febr. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!