Mit csináljak ha anyukám nem engedi hogy fogyózzak?
13 napos diéta, befosok... inkább a 3 napos diétát csináld ,azzal gyorsabb lesz
anyukádnak igaza van
?
Én sem engedem, hogy fogyózz (csak jelenleg az én engedélyem vagy tiltásom rád semmilyen kihatással nincs, de talán ez lesz még máshogy).
Mi a fenéért nem kezelteted ki a bulimiádat (orvossal, szakértővel) és eszel normálisan? 13 napos diéta -> ezzel csak magadat égeted. Nem muszáj butának lenni, lehet normálisan enni, vagy segítséget kérni hogyan egyél, éljél jól, vagy legalább racionálisan.
Aztán ha 18 éves elmúltál, elköltöztél otthonról igazából úgy vágod tönkre magad ahogyan akarod. Az öngyilkosság (bármilyen formája) kizárólag a te dolgod. Hogy tönkrekoplalod magad, vagy elvágod az ereid, igazából senkit sem érdekel. De hogy miért érzed jól magad a mostani életmódoddal, miért fogyókúrázni akarsz normális étkezés helyett, na ez még engem is érdekel egy picit.
6-os ne mondd neki ezt a vattásat, mert a végén még megcsinálja...
Marha okos vagy lányom, hogy még mindig fogyni akarsz. Most lehet tökéletes az alakod. Valószínűleg azért nem megy lejjebb, mert már 1. lelassult az anyagcseréd, 2. pedig hogy ez az ideális testsúlyod és a szervezeted nagyon nem akar ennél kevesebb lenni. Így mindent amit tud elraktároz.
Éhségsztrájkolj.... ja inkább ne :D
Anyukádnak igaza van, az összes t*rbódiéta baromság és káros!
(A t*rbó diéta szó jogi tulajdonosa nem engedélyezi ennek a szónak a leírását a honlapon. Kérjük, ebben a témában ne írj az oldalra! ) WTF?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!