Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyukám nem...

Mit csináljak ha anyukám nem engedi hogy fogyózzak?

Figyelt kérdés
Ja és mellesleg bulímiás vagyok. Egész évben sportolok, meg egész nap nem eszek, iszok semmit, de amit mégis azt kihányom és mégse megy lejjebb pedig már megszabadultam 15 kg-tól. Most egy 13 napos diétára vagyok rákattanva de egyszerűen nem engedi hogy megcsináljam. 174/62
2013. aug. 11. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

13 napos diéta, befosok... inkább a 3 napos diétát csináld ,azzal gyorsabb lesz

anyukádnak igaza van

2013. aug. 11. 13:30
 2/9 anonim válasza:
95%
Szerinted miért nem engedi? Hány éves vagy? Kihányod a kaját? Jóhogy meg van ijedve anyukád, még szép, hogy nem engedi, és igaza is van!:) Haladj fokozatosan, nem kell ilyen drasztikusnak lenned, ez sok amit te csinálsz.
2013. aug. 11. 13:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék ha 62 kg lehetnék, de tízzel kevesebb vagyok ugyanezzel a magassággal, és hidd el, nem szép. A sportot ne hagyd abba és egyél egészségesen, akkor tuti jól fogsz kinézni, ezzel a súllyal egyáltalán nem kéne sanyargatnod magad.
2013. aug. 11. 13:44
 4/9 anonim válasza:
Mert azt talán engedi, hogy ne egyél?....
2013. aug. 11. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
53%

?

Én sem engedem, hogy fogyózz (csak jelenleg az én engedélyem vagy tiltásom rád semmilyen kihatással nincs, de talán ez lesz még máshogy).

Mi a fenéért nem kezelteted ki a bulimiádat (orvossal, szakértővel) és eszel normálisan? 13 napos diéta -> ezzel csak magadat égeted. Nem muszáj butának lenni, lehet normálisan enni, vagy segítséget kérni hogyan egyél, éljél jól, vagy legalább racionálisan.

Aztán ha 18 éves elmúltál, elköltöztél otthonról igazából úgy vágod tönkre magad ahogyan akarod. Az öngyilkosság (bármilyen formája) kizárólag a te dolgod. Hogy tönkrekoplalod magad, vagy elvágod az ereid, igazából senkit sem érdekel. De hogy miért érzed jól magad a mostani életmódoddal, miért fogyókúrázni akarsz normális étkezés helyett, na ez még engem is érdekel egy picit.

2013. aug. 11. 14:46
 6/9 anonim válasza:
Azt még nem próbáltad amit a modellek? Vattát esznek és narancslét isznak rá. Biztos tök jó,mert ők elég vékonyak. Na,ilyenkor megértem a férfiakat,mikor azt mondják,a nők nem normálisak. Addig csinálod míg felborul az egész szervezeted működése,jobb esetben kórházba kerülsz,rosszabb esetben meg a temetőbe. Észnél vagy?????????
2013. aug. 11. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os ne mondd neki ezt a vattásat, mert a végén még megcsinálja...

Marha okos vagy lányom, hogy még mindig fogyni akarsz. Most lehet tökéletes az alakod. Valószínűleg azért nem megy lejjebb, mert már 1. lelassult az anyagcseréd, 2. pedig hogy ez az ideális testsúlyod és a szervezeted nagyon nem akar ennél kevesebb lenni. Így mindent amit tud elraktároz.

2013. aug. 11. 17:28
 8/9 anonim válasza:

Éhségsztrájkolj.... ja inkább ne :D

Anyukádnak igaza van, az összes t*rbódiéta baromság és káros!

(A t*rbó diéta szó jogi tulajdonosa nem engedélyezi ennek a szónak a leírását a honlapon. Kérjük, ebben a témában ne írj az oldalra! ) WTF?

2013. aug. 11. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi az a szólásszabadság?
2013. aug. 12. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!