Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljak ellent az ételnek?

Hogyan álljak ellent az ételnek?

Figyelt kérdés

Nem akarom magam éheztetni,de sokszor van hogy akkor is eszek amikor nem vagyok éhes, és fogyni szeretnék, a tesizést elintézem a suliban.Most kezdtem el yogázni de tényleg most és azt is ugy hogy telefonon van egy olyan alkalmazás.De a lényeg hogy mit csináljak hogy ne akarjak enni amikor nem is vagyok éhes?

Válaszokat előre is köszönöm :D

2017. nov. 11. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Önuralom
2017. nov. 11. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad valamivel...vagy egyszerűen csak mondj nemet magadnak,önuralom az egész.
2017. nov. 11. 15:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha fogyni szeretnél nem jó ha éhezteted magad, a szervezeted raktározni fog. Próbálj sokszor, keveset enni. Minél kevesebb feldolgozott élelmiszert fogyassz, hagyd el a cukros kajákat,üdítőket. Kerűld el a fehérlisztből készűlt termékeket, mérsékeld a fogyasztásukat. Mozogj sokat. Barátkozz meg a táplálékkiegészítőkkel, gondolok itt pledaul egy inulin es krom tartalmu ragotablettara ami telítetsegerzetet kelt es szabajozza a vercukrod igy elkerulve a cukoreseget, vagy bármilyen testsulykontrol formulara. Sokat segitene ha tobv infónk lenne rólad.
2017. nov. 11. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok,kb.165cm,64kg(de ez hamar szokott változni,valamikor kevesebb,valamikor több)a koromat meg nem szeretném publikussá tenni remélem az nem baj
2017. nov. 11. 16:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Szívesen segítek, ha nem szeretnéd nyilvánossá tenni írj privátban.

/Egy táplálékkiegészítő forgalmazó cég szaktanácsadója/

2017. nov. 11. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem biztos, hogy neked jó megoldás, de az én fegyelmezetlenségemet az szüntette meg hirtelen, hogy lecsökkentettem az evési ablakom méretét. Mindig is időszakosan böjtöltem, ez természetesen jött, de most még kisebb azon órák száma, amikor eszem s az elhelyezésük is megfelelő számomra. Meg is tervezem, mit eszem (amitől eltérek, de nem vészesen, legalábbis általában ez a helyzet), az étrendem pedig jó. Ez így együtt mesésen működik, nem evési időben jóllakott vagyok s eszembe se jut enni, eleve az elhatározás sokat segít (de éhesen vagy kósza étvággyal felrúgnám simán). De ha bármelyik fontos elem kiesik, elszabadul a pokol... Na jó, az talán nem, de fogyni nehezen fogynék úgy bármit is. Sokáig tartott, míg megtaláltam a módszeremet, de ha valaki nem hajlandó különösebb önfegyelemre az evés terén (azért elég kemény életmódváltásokon vagyok túl, de sosem sanyargattam magam s ha enni vágyom vagy éhes vagyok vagy energiahiányom van, eszem) s eléggé ételcentrikus is, az legalább türelmes és elszánt legyen :)
2017. nov. 11. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!