Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan álljak neki a fogyásnak?

Hogyan álljak neki a fogyásnak?

Figyelt kérdés
Le szeretnék adni legalább 20 kg-t, de nem tudom hogyan álljak neki a fogyókúrának. Kezdetben mit és mennyit edzek? Hány gramm kaját kéne ennem, mit kéne ennem? Ezekkel nem vagyok tisztában. Meg hát anyagilag is gondban vagyok, mert mindent tudok magamnak megengedni. Kérlek titeket segítsetek. Válaszotokat előre is köszönöm.

2017. aug. 1. 11:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Hogyha nem problémásak az izületeid a futást nagon ajánlom, mert teljesen ingyen van és nagyon hatékony. Nyilván kezdetben nem fog olyan könnyen menni, de ha rendszeresen csinálod nagyon sokat fogsz fejlődni. :) Nem tudom hogy mennyi idős vagy, fiú/lány és nyilván ezen is múlik hogy hánykalóriát kell bevinned egy nap. A lényeg hogy egyéls sok zöldséget, natúr husit és kevés szénhidrátot. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat, mert ha ezeket a dolgokat betartod hidd el csak idő kérdése és eléred a célodat. :) Hogyha tudok valamiben segíteni nyugodtan írj, mert én is így fogytam le 15kg-mot :)
2017. aug. 1. 12:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondold át hogy mitől van ez a plusz 20 kg és azt vagy azokat az okokat megszűntetni. Pl zabálás, sok chips csoki vagy mozgászegény életmód vagy ezek mind.
2017. aug. 1. 13:47
 3/3 anonim válasza:

Először is hozd meg a döntést h 100%-osan akarod, csak úgy sikerühet. A fogyókúra nem mindig segít, inkább csak tarts be a táplálékpiramist. De ha mindenképpen a fogyókúra mellett döntsz, ne vmi nyagyon szigorút válassz, mert utána visszamehetnek a kilók.

Mindenképpen mozognod kell mellette. Nem kell edzőterembe menned, ezt akár a gázban is meg leget valósítani.

2017. aug. 1. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!